GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

De Oude Kraal Dorpshuis

4 4kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Bloemfontein Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Marie Louise Lombard
1384.63 m | Lat:S 29° 7' 0" Long: E 26° 13' 0" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De Oude Kraal Dorpshuis is een charmant gastenverblijf in het hartje van Bloemfontein. Het telt slechts drie kamers en werd recentelijk gerestoreerd. Leuke aan het gastenverblijf is dat je in de onmiddellijke nabijheid bent van shoppingcentra, het historische stadsgedeelte, het stadion en tal van andere attracties alsook hele goede restaurants. De vier kamers hebben allen een eigen badkamer en zijn voorzien van airconditioning, televisie met DSTV-boeket, koffie en thee eilandje, gratis draadloos internet en een sherry glaasje voor het slapen gaan. uw gastvrouw is Marie Louise Lombard, dochter van Gerhard en Marie Lombard die net buiten Bloemfontein hun eigen gastenverblijf uitbaten dat alom gekend en geprezen is voor haar locatie en uitstekende keuken (De Oude Kraal). Ze opende haar gastenhuis in maart 2013 en is tegelijkertijd ook een gerespecteerd advocate. De drie kamers zijn telkens verschillend. Kamer 1 heeft enkel en douche en de andere twee kamers hebben zowel een douche alsook een ligbad.
Opmerking:
Op kamer 3 en 4 kan een bed voor een kind bijgeplaatst worden aan 188 rand per nacht
Kamers zijn rookvrij

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in