GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Karafuu Beach Resort

5 119kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Dongwe Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Pearls of Africa
9.98 m | Lat:S 6° 8' 32" Long: E 39° 30' 48" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Karafuu Beach Resort and Spa is ideaal gelegen aan een met palmbomen omzoomde parelwitte strand en aan de Indische Oceaan. Met een internationaal publiek zal je hier meteen kunnen kennismaken met een mengelmoes aan gasten uit verschillende landen en met verschillende talen. Je wordt er verwelkomd met een warm onthaal en zeer vriendelijke en gedienstige service. Karafuu heeft een groot zwembad vlak bij het strand en je zal merken dat dit voor velen de plek bij uitstek is om te vertoeven, tenminste als je geen andere activiteiten onderneemt, zoals excursies, boottochten, watersport en tal van andere zaken die je verblijf zullen positief beinvloeden. Het resort heeft haar eigen duikcenter waar enkel gekwalificeerde duikers je bijstaan. Nieuwkomers in de duikwereld, zowel als ervaren duikers kunnen hier terecht. Het is een van de enige hotels op het eiland waar je ook makkelijk in de Indische Oceaan kan gaan zwemmen, snorkelen of duiken, dit doordat het op een natuurlijke manier beschermd is door middel van een rif. Dit maakt dat je geen echte last van golven of getijden hebt. Wel is het aan te raden van te zwemmen of snorkelen bij hoog tij. Het lage tij zorgt er dan weer voor dat je een lange strandwandeling kan maken (de zogenaamde 'beach boys' die je graag excursies verkopen moet je er dan wel bij nemen)

In totaal telt Karafuu Beach Resort and Spa 119 kamers, maar laat dit u niet afschrikken. Er is voldoende plaats en ruimte waardoor je privacy en comfort zo veel mogelijk gegarandeerd blijft. Er zijn 2 Seafront Villas, die uitkijken op het witte strand en de zee. Ze tellen twee aparte kamers en hebben een eigen privaat zwembad. Verder zijn er ook drie Suites die eveneens een mooi zeezicht hebben en dicht bij het water liggen. Zo zijn er ook 26 Junior Suites, eveneens met zicht op de Indische Oceaan. 40 Cottage kamers liggen net achter de Junior Suites. Ze hebben dezelfde afmetingen als de Junior Suites, maar niet allemaal hebben ze zeezicht. De 28 Garden kamers hebben het zicht op de tuin en zijn iets kleiner. Ze hebben hele makkelijke toegang tot het strand. Als laatste zijn er de recent nieuw gebouwde Bondeni Pool Garden kamers. Zij liggen zoals de naam het reeds doet vermoeden, bij het zwembad, alsook de bar en restaurant en het fitness center. Alle kamers hebben een traditioneel makuti palmbladen dak en werden modern ingericht, maar niet zonder de typische Zanzibar stijl te verwaarlozen. Ze beschikken onder andere over airconditioning, televisie, draadloos internet (mits bijbetalen), telefoon, haardroger, koffie- en thee-faciliteiten, een kluisje en een ruime badkamer. Elke kamer heeft ook een eigen veranda en elk bed beschikt over een muskietennet.

Het hoofdrestaurant, Marikiti heeft een terras van waar je zicht hebt op de zee. Hier zal je kunnen genieten van alle maaltijden. Nummer twee van de vier restaurants is Bondeni, gelegen bij het gelijknamige zwembad. Hier wordt een ontbijtbuffet geserveerd en a la carte middag- en/of avondmaal. Bij Eatalian ben je helemaal in de stemming voor pizza en voor wie het allemaal wat meer stijl mag hebben, is er Le Grand Blue, waar je bij het strand heerlijke visgerechten kan genieten, a la carte, waaronder kreeft en garnalen (maaltijden hier zijn extra te betalen). Wie zichzelf op lichamelijk vlak wil laten verwennen kan terecht bij het hotel haar Spa. Een team van professionele therapeuten staan ter beschikking en bieden een brede waaier aan mogelijkheden aan. Er is tevens een fitnesscenter waar je niet alleen kan fitnessen, maar ook bijvoorbeeld aan Aerobic kan doen. Een tennis- en voetbalveld staat gratis ter beschikking. Er zijn speelkamers (biljart en darts) Je kan beach volleybal en bowls op het strand beoefenen.

Hoewel Karafuu een druk bezet hotel is, hebben we persoonlijk toch de indruk dat het allemaal wat verouderd is. Zeker de badkamers zijn toe aan vernieuwing. De keuken is best gevarieerd, maar mist een beetje een nieuw en modern karakter (zeker voor wat betreft het avondmaal). Men is een beetje stil blijven staan in de tijd voor wat de gerechten betreft. Het wat 'stijvere' strakke gedoe is niet echt meer van deze tijd, tenzij ze echt culinair met iets uit de hoek zouden komen. Al bij al, zeker voor wat je er betaalt, is deze lodge zeker aan te raden. Voor de prijs moet je het alvast niet laten.

Opmerking:

Gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder strandstoelen en badhanddoeken, aqua gym, beach volleybal, tafeltennis, darts, spelletjes binnenshuis, de tennisbaan (exclusief materiaal en nachtverlichting), biljarttafel, petanque en animatie tijdens de avond.
- 3e en 4e persoon op de kamer (waar mogelijk) aan -30% op het kamertarief

Transfers: Transfers van en naar het hotel/luchthaven en Stone Town zijn mogelijk. Prijs op aanvraag beschikbaar

- Half Board (HB/DBB): Omvat het ontbijt en avondmaal in het hoofdrestaurant Marikiti, alook de overnachting
- Full Board (FB): Gelijk aan HB/DBB, maar ook het middagmaal in het hoofdrestaurant Marikiti inbegrepen
- All Inclusive (AI): Gelijk aan FB, maar ook inclusief drankjes tussen 10u en middernacht. Lijst van type alcoholische drankjes is op verzoek beschikbaar
- Villas: Prijs voor de villa is per nacht in Half Board (HB/DBB) voor maximum 6 personen. Een All Inclusive (AI) is mogelijk mits supplement van 20 US$/per persoon/nacht

Supplementen:

- Kerstavond (24/12) geldt een verplicht supplement van 60 US$ ongeacht de leeftijd
- 30/12 t/m 1/1 geldt een verplicht supplement van 60 US$/all drie de dagen ongeacht de leeftijd
- Geen Single supplement tussen 16/3 en 15/7. In de andere gevallen + 30 US$

Kinderen:

- Kinderen 0 tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassene
- Kinderen tussen 2 en 13: 1e kind gratis, tweede kind aan 50% indien ze beiden de kamer delen met twee volwassene

Honeymooners/Huwelijksreis/Huwelijksverjaardag:

Koppels op huwelijksreis/huwelijksverjaardag ontvangen gratis een fles wijn en bloemen op de kamer bij aankomst. Mocht bij aankomst een Superior kamer beschikbaar zijn, volgt een gratis upgrade. Een 'Romantic Turn Down' wordt voorzien tijdens het verblijf. Zij genieten tevens 10% korting op behandelingen in de Spa. Voorwaarde is dat je moet kunnen aantonen op welke datum je getrouwd bent (kopie van uw huwelijksakte). De huwelijksverjaardag/reis moet samenvallen met de huwelijksdag. Vraag uw touroperator het hotel er op attent te maken dat het om een huwelijksreis/verjaardag gaat.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen