GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Breezes Beach Club

72kamers/units
Zanzibar | South East Coast | Dongwe Zanzibari eigenaar/uitbater(s): The Zanzibar Collection
11.85 m | Lat:S 6° 11' 37" Long: E 39° 31' 58" check-in: 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Breezes Beach Club and Spa, je kan het eigenlijk vrijwel meteen omschrijven als locatie, locatie, locatie! Geen wonder als je weet dat het aan een van de meest unieke stranden van het hele eiland gelegen is, meer bepaald aan de South East Coast. Conde Nast Traveler magazine beschouwt het als een van de 30 mooiste stranden in de wereld. Het idee achter Breezes Beach Club bestaat eruit om de gasten een unieke, fantastische vakantie aan te bieden met dat beetje extra en laten ze daarin nu meer dan 100% in geslaagd zijn! In totaal zijn er drie kamertypes, bestaande uit 20 Suites (op de eerste verdieping), 40 Deluxe kamers (op het gelijkvloers), 10 Standard kamers (gelijkvloers) en de Villa, bestaande uit twee kamers die verbonden zijn met elkaar door middel van een gedeelde leefruimte. Op het vlak van inrichting en grootte zijn de meeste kamers aan elkaar gewaagd. De Suites beschikken als extra over een walk-in dressing en een grotere badkamer. Alle kamers hebben een eigen badkamer en beschikken onder andere over airconditioning, een koelkast, kluisje, haardroger, koffie- en theefaciliteiten en telefoon. Een derde bed kan omgevormd worden tot een sofa, of omgekeerd. Er is geen televisie op de kamer en de Deluxe kamers en Suites liggen iets dichter bij de zee. Dit wil echter niet zeggen dat u gegarandeerd bent van een kamer met zeezicht. Kamers worden namelijk vrijgegeven volgens beschikbaarheid op het moment van inchecken. Zowel de Deluxe als de Suites hebben een eigen terras.

Tal van faciliteiten maken van Breezes Beach Club and Spa een ideale vakantiebestemming. Zo is er The Water Club van waar dagelijks per boot snorkelexcursies worden georganiseerd, mits een extra bijdrage. Je kan er ook terecht voor je snorkeluitrusting, schoeisel voor in zee, kajaks en pedaalboten, maar ook voor kleine zeilboten, kite en wind surfing. Het hotel beschikt tevens over een eigen duikcenter, The Rising Sun. Gekwalificeerde duikinstructeurs staan u bij en zowel ervaren duikers, alsook nieuwkomers zijn hier welkom. Verwacht alvast een aanbod van niet minder dan 14 verschillende plaatsen waar gedoken kan worden. Wie zichzelf lichamelijk wil verwennen kan terecht bij The Frangipani Spa. Een team van professionele therapeuten staan ter beschikking en biedt een brede waaier aan mogelijkheden aan, waaronder het Safari verzorgingspakket of de Sultan Bath ervaring. Er is tevens een fitnesscenter waar je niet alleen kan fitnessen, maar ook bijvoorbeeld aan Aerobic kan doen. Een tennisveld staat gratis ter beschikking.

Ook op het culinaire vlak zal je bij Breezes Beach Club and Spa niets te kort komen. Er zijn verschillende bars en restaurants waar je terecht kan. 's Avonds worden mannen wel verwacht een lange broek te dragen. In de Salama Dining room kan je terecht voor een ontbijtbuffet, alsook voor een heerlijk avondmaal dat vaak in een vorm van een exotisch buffet komt. The Breakers Grill is ideaal voor een middagmaal en de plek bij uitstek waar je terecht kan voor barbecue gebaseerde gerechten of de 'catch of the day'. Er is een open grill en tandoori oven en je kan van je maaltijd genieten in de schaduw onder een palmboom. Wie op zoek is naar persoonlijke aandacht of een tafel voor twee, kan terecht in The Tides, waar je aan het strand en de Indische Oceaan kan genieten van een speciaal menu voor twee. Liefhebbers van Indische of typische Swahili keuken, kunnen terecht in The Sultans Table. Hier geniet je de best zeegerechten van het eiland (mits bijbetalen). Het hotel telt ook drie gezellige bars (Safari, Dhow en Baraza) alsook de Chai Room. Deze laatste is ideaal voor koffie en thee met gebak. Op geregelde tijdstippen worden ook thema-avonden gehouden, waarbij de wereldkeuken centraal staat en er gezorgd wordt voor entertainment. Naar onze mening is Breezes Beach Club and Spa een van de beste, zoniet HET beste hotel in Zanzibar. Van bij aankomst heb je hier het gevoel thuis te komen en dit mede dank zij het vriendelijke personeel en de excellente service. Breezes, absoluut een adresje om te onthouden, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

Opmerking:

Transfers van en naar de luchthaven aan 55 euro per trip (maximum 7 personen)(2019; in 2020: 75 euro per trip)

Supplementen:

- Nieuwjaarsavond geldt een supplement van 48 euro/ kinderen 2-12 aan 24 euro; 2020: 52 euro/kinderen 2-12 aan 26 euro
- Geen Single supplement tussen 16/3 en 15/6. In de andere gevallen + 30 euro (2020: 460 euro)
- Full Board (FB): supplement van 17 euro/per dag/per persoon - kinderen 2-12 aan 14 euro/per dag/per kind

Kinderen:

- Kinderen onder 12 die een eigen kamer delen aan 75% van een kamer voor twee volwassenen
- Een volwassene en een kind onder 12 die een kamer delen: Volwassene aan single tarief en een kind aan 50%
- Een volwasene en twee kinderen die een kamer delen: Volwassene aan per persoon tarief en ieder kind aan 50%

Tijdens het avondmaal worden mannen verwacht een lange broek te dragen

Honeymooners/Huwelijksreis:

Koppels op huwelijksreis ontvangen gratis een fles wijn en bloemen op de kamer bij aankomst. Een Sundowner zal in de kamer worden geserveerd. Zij genieten tevens 10% korting op een duikcursus. Indien een Suite werd geboekt geldt eveneens een complementaire massage van 15 minuten (nek, schouders en rug)

Reservaties:

- Reservaties die vallen binnen de kerstperiode kunnen enkel bevestigd worden mits het betalen van een voorschot van 50%. Te betalen 6 maanden voor aankomst en niet terug te vorderen in geval van annulatie. Mocht de kamer alsnog verhuurd geraken binnen die periode is het aan de discretie van het management van Breezes Beach Club om eventueel het geld terug te storten.
- Reservaties die vallen binnen de juli/augustus periode kunnen enkel bevestigd worden mits het betalen van een voorschot van 50%. Te betalen voor het einde van april van dat jaar en niet terug te vorderen in geval van annulatie. Mocht de kamer alsnog verhuurd geraken binnen die periode is het aan de discretie van het management van Breezes Beach Club om eventueel het geld terug te storten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheJacuzzi

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedNatuurreservaat DoucheTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen