GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Swahili House

22kamers/units
Zanzibar | Stone Town | Stone Town Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Andrew (Moivaro Lodges)
14.05 m | Lat:S 6° 9' 41" Long: E 39° 11' 33" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Swahili House is letterlijk in het historische hart van Stone Town gelegen. Een oud koopmanshuis dat in 2008 na renovatie geopend werd als accommodatie. Het beschikt over 22 kamers, verdeeld over 4 verdiepingen. Deze zijn gerangschikt rond een binnenplaats en het hotel beschikt tevens over een dakterras. Diverse kamers zijn beschikbaar. Sultan Suites zijn de grootste en hebben een balkon, (ca. 45m2), de Suites zijn kleiner en hebben geen balkon (ca. 33m2). Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en een ventilator. De kamers beschikken echter niet over televisie, radio, kluis en telefoon. Deze werden ingericht in een aantrekkelijke Swahili stijl. Het meubilair en de kamerinrichting is eenvoudig maar comfortabel. In sommige ruimtes is er gratis draadloos internet beschikbaar. The Swahili House is best te overwegen wanneer je niet uit bent op luxe en of heel beperkt bent in budget. Dat merk je aan de afwerking en de faciliteiten. Zoals bij veel grote gebouwen in de regio het heetwatersysteem is weinig betrouwbaar en dus bestaat de kans wel eens dat je niet beschikt over warm water. Gelukkig maakt het personeel veel goed door hun vriendelijkheid en gedienstigheid en is de lage prijs de enige verantwoording om te opteren voor dit hotel. Hou er ook rekening mee dat er geen lift aanwezig is in het gebouw en bijkomend, dat de locatie het niet toelaat om met de taxi tot bij de deur te rijden. De enige optie is tot bij de lokale markt te worden gebracht en van daaruit (met bagage) even te voet verder te gaan.

Het dakterras bereik je na een klim van 95 treden. Hier heb je een mooi uitzicht over de stad en de Indische Oceaan. Het restaurant bij Swahili House is van uitstekende kwaliteit en de manager ziet er op toe dat gasten zich welkom voelen. Het ontbijt wordt geserveerd in de vorm van een buffet met continentale en Engels gerechten. Het hotel ligt op loopafstand van alle belangrijke historische en culturele bezienswaardigheden van Stone Town, alsook het strand. Het is tevens gelegen in de buurt van een goede wisselkantoor.

Opmerking: Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij de ouders op de kamer. 4 tot 12 jaar aan 50%. Kinderen die een eigen kamer innemen, dan is het eerste kind aan volwassen tarief en de volgende kinderen op de kamer aan 50%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Internet toegangFaxCopyBuffet

In de kamers:

VentilatorRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen