GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ocean Paradise Resort

98kamers/units
Zanzibar | North Coast | Kiwengwa Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Garfield Jones
16.32 m | Lat:S 5° 56' 14" Long: E 39° 21' 38" check-in: 14:00 / check-out: 12:00
Reserveer
Ocean Paradise Resort and Spa is gelegen in het pittoreske noordoostelijke deel van Zanzibar, en dit met een schitterend uitzicht op de turquoise Indische Oceaan en een parelwit strand. Het resort ligt op amper 45 minuten rijden van de luchthaven en die reis gebeurd via ongerepte natuur en typische Afrikaanse dorpjes. Eens op je bestemming kom je als het ware letterlijk in een oase terecht. Kokospalmen, een wit zandstrand, prachtig aangelegde tuinen, een prachtige waterval en een groot zwembad staan op je te wachten. De luxe en uitermate vriendelijke bediening komen standaard mee in het pakket. Ocean Paradise Resort ligt op een domein van 6,5 hectare en het hotel is opgetrokken in de typische lokale Swahili stijl. Het bestaat uit 98 kamers die onderverdeeld werden in 5 verschillende types. Daaronder 32 standaard tuinkamers, gekend onder Standard Garden Rooms en 24 Superior Garden Rooms. Deze onderscheiden zich van de andere kamertype doordat ze meer naar achteren ten opzichte van het strand gelegen zijn en dus ook voordeliger. De Superior Garden liggen ongeveer in het midden van het domein en werden eveneens in typische Afrikaanse rondavelstijl chalets met rieten dak opgetrokken. De 8 Superior Seafront kamers liggen het dichts bij het strand en wie helemaal wil verwend worden kan nog kiezen voor een van de twee Junior Suites. Alle kamers zijn ruim en beschikken tevens over alle hedendaags comfort, zoals airconditioning satelliet televisie, telefoon, minibar, haardroger, een ruime badkamer en zeer verzorgde afwerking. Enkel de grote van de kamers is volgens het kamertype verschillend. De Junior Suites beschikken tevens over een aparte leefruimte en alle kamers hebben hun eigen terras.

Ocean Paradise Resort and Spa beschikt over drie verschillende restaurants. Ocean Restaurant ligt op de tweede verdieping en geniet prachtige vistas over de Indische Oceaan en de wijde omgeving. Hier kan je terecht voor zowel het ontbijt alsook een avondmaal. bij het zwembad bevindt zich het Jahazi restaurant, waar tal van lekkernijen zoals pizza, sandwiches en andere snacks worden klaargemaakt. Aan het strand ligt het Mawimbi Restaurant waar voornamelijk lokale en internationale gerechten worden bereidt en welke beinvloed worden door de oosterse specerijen. Dit is de ideale plek voor wie op zoek is naar een romantische avondmaal. Er wordt dagelijks ook gezorgd voor het nodige vermaak. Dat kan zijn dat u getrakteerd wordt op Afrikaanse dans, acrobaten en/of de lokale muziekband. Er zijn ook schermen opgesteld voor grote sportevenementen.

Watersportliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken, want deze locatie is ideaal geschikt voor onder andere snorkelen, zeilen, windsurfen, diepzee hengelen en kajakken. Het resort beschikt tevens over een eigen duikcentrum, waar je zowel als nieuwkomer, of als ervaren duiker terecht kan voor de beste duikopties die beschikbaar zijn. Buiten watersport zijn er natuurlijk ook tal van andere activiteiten en excursies die ter plekke of vooraf kunnen geregeld worden. Het resort beschikt ook nog over een eigen spa, waar gespecialiseerde therapeuten ter uwer beschikking staan voor tal van behandelingen waaruit kan gekozen worden. De Spa omvat onder andere twee jacuzzi's, vier behandelkamers, een stoomkamer, sauna en een eigen fitness center.

Opmerking: Tafeltennis, biljart en kayak is gratis. Zeilen, duiken, snorkelen, windsurfen en Spa faciliteiten zijn extra

Kinderen:

- 0 tot 2 jaar verblijven gratis bij 1of twee volwassene (max. 2 kinderen)
- 3 tot 11 jaar: 30 US$/per nacht bij een verblijf met twee volwassene op de kamer
- 3 tot 11 jaar: 60% indien het kind de kamer deelt met een single
- 3 tot 11 jaar: 70% indien twee kinderen een eigen kamer delen

Supplementen:

- Full Board (FB) aan 23 US$/per persoon/nacht, kinderen 3-11 aan 50% (ontbijt, lunch, avondmaal)
- All Inclusive (AI) aan 34 US$/per persoon/nacht, kinderen 3-11 aan 50% (ontbijt, lunch en avondmaal, frisdrank, water, vruchtensap, lokaal bier, huiswijn en een selectie van sterke drank - van toepassing tussen 10u en 23 uur)
- Paasperiode geldt een supplement van 30 US$/per persoon/nacht, kinderen 3-11 aan 50%
- 31/12 is een supplement van toepassing van 25 US$, kinderen 3-11 aan 50%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheJacuzziSauna

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen