GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Azanzi Beach Hotel

35kamers/units
Zanzibar | North East Coast | Matemwe Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Aha Group
5.99 m | Lat:S 5° 52' 40" Long: E 39° 21' 9" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Azanzi Beach Hotel is gelegen in de North East Coast, zeg maar het noordelijke deel van Zanzibar en op ongeveer 45 minuten rijden van de luchthaven en Stone Town. Dit strandhotel telt 35 kamers, bestaande uit 8 suites, 12 luxury suite, 9 villa's en 6 deluxe villa's. Het hoofdgebouw heeft verschillende terrassen van waarop je een heel mooi zicht hebt op het witte strand en de azuurblauwe Indische Oceaan. Er is onder meer een souvenirshop terug te vinden, een groot zwembad, de bar en restaurants. Sinds enige tijd heeft het ook haar eigen duikcentrum. De luxury suites zijn ruimer dan de standaard kamer en beschikken over een tussendeur waardoor ze geschikt zijn voor families. De Villa's zijn volledig alleenstaand, eveneens heel ruim en hebben buiten een eigen badkamer ook een buitendouche. De Deluxe villa's zijn min of meer gelijk aan de gewone villa's. met dat verschil dat ze ook beschikken over een jacuzzi. Hoewel de cottages allemaal redelijk dicht bij elkaar staan op een smal pand heb je toch voldoende privacy en de meeste mensen brengen toch hun tijd door bij het zwembad, op het strand of in het water.De acht standard kamers liggen aan de receptie achteraan het domein en zijn de kleinste kamers, maar voldoen zeker aan alle comfort.

Azanzi Beach Hotel is perfect gelegen om te gaan snorkelen, duiken, aan diepzee hengelen te doen, maar ook tal van andere water- en landactiviteiten kunnen worden ondernomen. Dagelijkse duikexcursies worden onder andere georganiseerd naar de Mnemba Atoll, waar je niet alleen een rijke wereld aan vissen zal aantreffen, maar ook een prachtig koraalrif. Snorkelen kan ook, zelfs onder begeleiding. Er worden ook duikcursussen georganiseerd voor wie nieuw is tot de duikwereld. Het middagmaal kan op het gelijkvloers genuttigd worden, vlak bij het zwembad en de bar. Voor het ontbijt en het avondmaal kan je terecht op de eerste verdieping waar eveneens een bar is gelegen en je een fraai uitzicht hebt over de Indische Oceaan. Het ontbijt is in buffetstijl en zeer volledig. Voor het avondmaal wordt er 5 keer per week een thema avond georganiseerd, welke gelijk staat met typische Europese, Swahili of Indische gerechten. Verwacht geen culinaire hoogstandjes maar een heerlijke, verse en zeer gevarieerde keuken. Buiten dat de kamers wat ongelukkig ingedeeld liggen vinden we zelf Azanzi Beach Hotel zeer zeker een aanrader. De liggen, vlak bij een mooi, lang wit strand en niet ver van Mnemba Island, is super en je kan er betrekkelijk goed snorkelen bij hoogtij zonder dat je extra moet bijbetalen om naar Mnemba Island, hoewel deze excursie zeker niet gemist mag worden. Azanzi Beach Hotel is een aanrader, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

Opmerking: Prijs van de accommodatie is exclusief Tourism Levy (1.5 US$/per persoon/dag) en Green Tax (2 US$/per persoon/per verblijf)

Kinderen:

Kinderen 2 tot 12, welke de kamer delen met 1 of 2 volwassene. 1e kind gratis, 2e kind aan 50%
Kinderen ouder dan 12 in eigen kamer aan 80% van het volwassene tarief, minimum twee kinderen
Kinderen 3 tot 12 twee kinderen delend met 1 volwassene aan 80%
Familie kamers enkel mogelijk in het Deluxe en Deluxe Villa type

Supplementen:

- Half Board (HB): omvat de accommodatie, ontbijt en avondmaal
- All Inclusive (FI): omvat alle maaltijden, thee, geselecteerde huiswijnen, lokaal bier en frisdranken (van toepassing tussen 10:00 en 22:00u), alsook niet gemotoriseerde watersporten

Transfers: van en naar de luchthaven/Stone Town aan 80 US$ (max. 3 personen) 100 US$ (max. 6 personen)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopy

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheJacuzzi

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen