GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mashariki Palace

5 18kamers/units
Zanzibar | Stone Town | Stone Town Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Luiza
14.81 m | Lat:S 6° 9' 38" Long: E 39° 11' 26" check-in: 14:00 / check-out: 12:00
Reserveer
Mashariki Palace is een exclusief hotel dat gelegen is in het historische Stone Town. Niets doet vermoeden dat wanneer je een klein steegje door moet dat je hier terecht bent gekomen bij een zeer bijzondere locatie. Het gebouw zelf dateert uit 1850 en behoorde toe aan de rijke Oman familie. Vervolgens kwam het in handen van een van de sultans en later de ihmaan. Heden werd dit historische gebouw volledig gerestaureerd. Sterker nog men wist perfect de balans te vinden tussen het rijke historische verleden en het hedendaagse moderne comfort. Niets maar dan ook niets werd aan het toeval overgelaten en alles is tot in de puntjes verzorgd. Mashariki Palace telt 18 kamers die op alle vlak uniek zijn. Enkele van hen hebben een balkon en zeezicht. Enkele van de kamers werden afgewerkt met mezzanine vloeren en beschikken over een eigen leefruimte. Het leuke aan de kamers is dat ze allemaal zijn ondergebracht in een eeuwenoud paleis met dikke muren de zorgen voor de nodige koelte, Arabische bedden en verfijnde afwerking en decoratie. Geen van de kamers lijkt hetzelfde. Mashariki Palace heeft drie kamertype, de Daranji Superior kamers, de Shangani Prime (met een kleine suite en terras dat uitgeeft op het binnenplein) en de Forodhani Deluxe kamers (met zeezicht, terras en verhoogd plafond). Alle kamers werden uitgerust met airconditioning, muskietennet, minibar, haardroger, telefoon, kluisje, satelliet televisie, gratis draadloos internet en complementaire thee en koffie. Er is ook een wasserijdienst en dagelijks wordt er gratis thee of koffie geserveerd, met huisgemaakte gebak en/of koekjes in de Tea Lounge. Er bevindt zich een solarium in het hotel en voor de ultieme ontspanning en het ontvluchten van stress kan je terecht in de Spa waar een verscheidenheid aan massages en schoonheidsbehandelingen beschikbaar zijn.

Mashariki Palace heeft haar eigen Kusi Bar en Restaurant met dakterras. Hier heb je een adembenemend zicht over de Forodhani Tuinen, de Indische Oceaan en het nabijgelegen House of Wonders. De prachtige zonsondergang krijgt u er dagelijks gratis bij. Hier worden alle maaltijden geserveerd. Een selectie aan wijnen, cocktails en tapas worden eveneens aangeboden en de gasten kunnen kiezen uit een a la carte menu. Toegegeven, Mashariki Palace is niet meteen het goedkoopste hotel van Stone Town, maar zeer zeker het meest exclusieve!

Opmerking: Tussen 20/12 en 10/1 geldt een minimum van 2 nachten. Dubbel kamer tarief voor Singles

Kinderen:

Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij de ouders (max. 2)
Kinderen 3 tot 12, welke de kamer delen met 2 volwassene 26US$/nacht
Kinderen 3 tot 12 in eigen kamer aan 75% van het volwassene tarief, minimum twee kinderen
Kinderen 3 tot 12 twee kinderen delend met 1 volwassene aan 80%

Supplementen:

- Half Board (HB): per dag +40US$/per persoon (3-gangen menu)

Huwelijksreis: Honeymooners ontvangen een fruitschotel en schuimwijn bij aankomst. Indien gewenst kan een romantisch diner geregeld worden op het dakterras, aan 60 US$/per persoon. Dit omvat een voorgerecht, hoofdgerecht (kreeft en jumbo scampies), dessert en een fles schuimwijn.

Voorschot: Een 50% voorschot bevestigt een reservatie

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijk

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen