GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sultan Sands Island Resort

4 76kamers/units
Zanzibar | North Coast | Kiwengwa Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Bluebay Hotels
12.6 m | Lat:S 5° 58' 33" Long: E 39° 22' 27" check-in: 11:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sultan Sands Island Resort opende de deuren in juli 2008 en maakt onderdeel uit van de Blue Bay Hotels groep. Dit typisch Afrikaans resort telt 76 kamer, waarvan er enkele zicht op de Indische Oceaan hebben. Elke Standaard kamer heeft twee aparte slaapkamers, elk zeer ruim en smaakvol ingericht, met een eigen leefruimte en dito badkamer. Er zijn in totaal 56 zogenaamde Pwani kamers, welke het allerlaatst werden toegevoegd en 20 Bahari kamers. Deze laatste werden volledig gerestaureerd en waren de originele kamers van het voormalige La Villa Beach Club. Alle comfort van wat je in een hedendaags hotel zou verwachten is voorzien. Denk daarbij aan een eigen terras, airconditioning, minibar, haardroger, telefoon, satelliet televisie, kluisje en thee en koffie op de kamer. Deze liggen het dichtst bij de azuurblauwe Indische Oceaan. Het domein omvat 25 hectare en bestaat grotendeels uit een tropische tuin met liefst 1.000 palmbomen die zorgen voor de nodige schaduw. Het resort ligt op amper 35 km ten oosten van de luchthaven, of een klein uurtje rijden en vrijwel vlak naast de 'grote zus', Bluebay Beach Resort en Spa.

Mwambao Restaurant is het hoofdrestaurant waar zowel ontbijt als avondmaal kan genuttigd worden onder het Half Board (HB) plan. Wie opteert voor de Full Board (FB) optie kan hier eveneens een middagmaal nuttigen. Het restaurant is mooi gelegen met zicht op het strand en het zwembad. Er zijn verschillende thema avonden waarbij de keuken varieert. Kivuli Bar en Restaurant is recht aan het strand gelegen en de ideale plek voor een drankje en/of een lichte maaltijd, zoals salades en of een sandwich. Op het menu staan ook Zanzibari Tappas. Kivuli is geopend van 12.30 tot 18u. De Mawimbi Bar is de plek bij uitstek om mekaar te ontmoeten of te genieten van een drankje bij het zwembad. Wie graag op een later tijdstip nog even wil genieten van een drankje en/of een sigaar, kan terecht om de Casablanca Lounge.

Tal van activiteiten, zoals zwemmen, snorkelen, duiken en andere watersporten kunnen hier ondernomen worden. De Oasis Spa is ideaal voor wie zich wil laten trakteren op een gelaat- en/of lichaamsverzorging. Er is keuze uit tal van mogelijkheden. Tal van producten werden met lokale ingredienten vervaardigd. Als extra weetje is Sultan Sands Island Resort door de lokale overheid erkend voor haar inzet op het vlak van duurzaam beleid. Zo wordt er op toegezien dat water kan worden gerecycleerd en dat afval op een correcte manier gescheiden en verwijdert wordt.

Opmerking: Tussen 27/12 en 2/1 geldt een minimum van 5 nachten.

Kinderen:

Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij de ouders
Kinderen 2 tot 12, welke de kamer delen met 2 volwassene. Het eerste kind verblijft gratis
Kinderen 2 tot 12 in eigen kamer aan 75% van het volwassene tarief, minimum twee kinderen
Kinderen 2 tot 12 twee kinderen delend met 1 volwassene. Het eerste kind aan 80% en het tweede kind aan 50%

Supplementen:

- Sea Front Rooms: +45 US$/per persoon/dag +22.5 US$/per kind/dag
- 31 december +70 US$/volwassene +35 US$/kinderen
- Paasperiode +40 US$/per persoon/dag +20 US$/per kind/dag
- Full Board (FB): per dag +20 US$/per volwassene +10 US$/per kind
- All Inclusive*: per dag +30 US$/per volwassene +15 US$/per kind

*All Inclusive omvat alle maaltijden en drankjes (alcoholische en niet alcoholische) tussen 11u en middernacht

Transfers: kan geregeld worden vooraf aan 35 US$/per persoon enkele trip

Huwelijksreis: Honeymooners ontvangen fruit, bloemen. Bij beschikbaarheid een upgrade naar het volgende kamertype. Deze actie is enkel van toepassing voor een minimum van 5 overnachtingen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopy

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen