GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Dhow Palace

30kamers/units
Zanzibar | Stone Town | Stone Town Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Bishara
15.9 m | Lat:S 6° 9' 50" Long: E 39° 11' 15" check-in: 11:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Dhow Palace is de ontmoetingsplaats voor bezoekers van over heel de wereld en gelegen bij het historische stadscentrum van Stone Town. Ooit was het nog de woonplaats van een rijke handelaar, Sjeik bin Mujbia. In 1993 werd het getransformeerd naar een hotel en in 2005 werd een nieuwe vleugel bij aangebouwd. Down Palace lijkt op het eerste zicht wel een levend museum met tal van historische ornamenten en antiek meubilair. Het open binnenplein dient niet alleen als rustplaats, maar is ook de plek bij uitstek om een bezoek te brengen aan de bar en het restaurant, waar zowel nationale als internationale gerechten worden bereid. Alle dertig kamers hebben airconditioning, alsook kabeltelevisie, gratis draadloos internet, minibar, een muskietennet, haardroger en een eigen badkamer. Sommige van de kamers hebben ook een klein terras. De kamers langsheen het nieuwe deel geven uit op het kleine zwembad. Wie dit wenst kan vooraf reserveren voor een maaltijd op het dakterras, om zo te genieten van het zicht of een mooie zonsondergang.
Opmerking: Kinderen onder de 6 jaar kunnen gratis bij de ouders verblijven indien ze niet over een extra bed hoeven te beschikken. Kinderen tussen 6 en 10 jaar aan 20 US$/dag. Een extra bed in de kamer kan aan 30 US$/dag

Maaltijden

Half Board: supplement van 40 US$
Full Board: supplement van 50 US$

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopy

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen