GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Zanzi Resort

5 7kamers/units
Zanzibar | North West Coast | Fujoni Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Kasia Markowska
7.16 m | Lat:S 6° 2' 59" Long: E 39° 12' 10" check-in: 14:00 / check-out: 12:00
Reserveer
Zanzi Resort beschouwd zichzelf als het beste boetiek hotel met een eco-vriendelijke instelling en daarin slagen ze zonder meer. Dit resort is met slechts zeven kamers kleinschalig en dat maakt dat persoonlijke aandacht en een uitstekende dienst garant staan. Dit is een ideale plek voor liefhebbers van duiken, snorkelen en zwemmen in een kristalheldere Indische Oceaan, of gewoon om tot rust te komen. Een miniatuur paradijs, ideaal voor onder meer je huwelijksreis in alle intimiteit te beleven. Zanzi Resort heeft een prachtig prive strand en telt zeven zogenaamde villa's. Elke villa heeft een eigen gazebo, een ideale plek om tot rust te komen, of eens het donker is te genieten van een mooie sterrenhemel. Elke villa heeft tevens zicht op de Indische Oceaan. De villa's bevinden zich op een grondstuk van 15 hectare en hebben kamers met eigen badkamer en een ruime leefruimte, alsook alle hedendaags comfort zoals airconditioning en satelliet televisie, draadloos internet, koffie en thee faciliteiten, minibar en stereo. Elke villa heeft een eigen zwembad waar gasten niet alleen kunnen zwemmen, maar ook nog eens tegenstroming krijgen, met andere woorden een ideale manier om fit te blijven. Elke villa biedt plaats aan maximum vier personen. Sommigen hebben een slaapkamer die in een boom werden ondergebracht, zeer zeker leuk voor ouders die met de kinderen op reis gaan. Alle materiaal dat in de gebouwen werd gebruikt werd lokaal verkregen en vervaardigd. Extra ventilatie, maar ook isolatie werd voorzien om zo min mogelijk energie te verspillen. De architectuur is eveneens typisch voor Zanzibar en de lokale artiest Szymon Adamczyk stond in voor de prachtige decoraties.

Genieten van elke maaltijd kan perfect in alle privacy bij je villa, of in de ontbijt- en eetruimte. Wie dit wenst kan zelf ook aan de slag en krijgt gratis kook- en garnituurlessen van de getalenteerde chef. Ook in de keuken tracht met op een ecologische manier te werk te gaan en worden zoveel mogelijk producten lokaal verkregen of gegroeid. Uiteraard zullen de beroemde lokale kruiden mee aan bod komen in de gerechten. Het resort staat bekend als een van de beste plekken om te genieten van culinaire hoogstandjes. Net als heel wat andere resorts op het eiland heeft ook Zanzi Resort haar eigen Spa, waar er keuze is uit een brede waaier aan mogelijkheden voor wat betreft gelaat- en huidverzorging. Verder is er ook een klein gym waar je tevens ook les kan krijgen in marchal art.

Opmerking: Alle tarieven zijn op Half Board (HB) basis, tenzij anders beschreven. Geen drankjes inbegrepen, uitgezonderd koffie, thee of vruchtensap bij het ontbijt.

Wie wenst extra's te betalen via kredietkaart, moet er rekening mee houden dat 5% extra wordt gerekend. Excursies en Spa behandelingen (buiten duiken) kunnen enkel contant betaald worden in US$
Enkel een voorschot van 50% garandeert een reservatie

Full Board (FB): supplement van 25 US$/per persoon/nacht, kinderen aan 50%. Drankjes niet inbegrepen. All Inclusive (AI) supplement aan 70 US$/per persoon/nacht, kinderen aan 50 %.

Kinderen:

- 0 tot 5 jaar: verblijven gratis bij twee volwassen op de kamer.
- 5 tot 12 jaar: 100 US$/pp/nacht
- +13 jaar: Volwassen tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyDVDBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Fujoni (1)

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen