GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Melia Zanzibar

5 124kamers/units
Zanzibar | North Coast | Kiwengwa Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Melia Hotels International
18.91 m | Lat:S 5° 57' 14" Long: E 39° 22' 0" check-in: 14:00 / check-out: 12:00
Reserveer
Melia Zanzibar mag je best een uniek exclusief All Inclusive resort noemen, gelegen aan de North East Coast en dat is niet gelogen. Van het begin tot het einde is een verblijf in deze lodge tip top verzorgd. Zowel op het vlak van accommodatie, alsook de service, locatie en het culinair genot, kom je hier niets tekort. Het domein omvat een slordige 40 hectare landgoed, gelegen aan de Indische Oceaan, een prachtig wit strand en beschermd door een natuurlijk koraalrif. Het resort ligt op amper 45 minuten rijden van de luchthaven, alsook Zanzibar Town en het historische Stone Town. Melia Zanzibar telt 124 kamers die varieren van standard tot complete privaat villa's met een eigen tuin en infinity zwembad. Er zijn zelfs speciaal ingerichte romantische kamers met geornamenteerde Zanzibari bedden, een grote badkamer met tropische regendouche en eigen terras, waarvan de meeste direct uitzicht hebben op de zee. Het nieuwe Romance Pavillion is speciaal ontworpen voor romantische zielen en/of paartjes die op huwelijksreis zijn. Deze liggen op een klif en hebben direct zicht op zee. Alle kamers beschikken uiteraard over alle nodige comfort, denk daarbij aan standaard airconditioning, haardroger, telefoon, satelliet televisie, minibar, kluisje, gratis draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten en een ruime badkamer.

De Gabi Beach Club is gelegen op het private parelwitte strand en met dramatisch uitzicht over de azuurblauwe Indische Oceaan. Gasten worden van bij de receptie met een golfkarretje naar en van het strand gebracht. Wuivende palmbomen, zon en ligbanken onder een parasol, wat wil een mens nog meer,... de bar natuurlijk, alsook een restaurant, allemaal binnen handbereik. Een informele sfeer, vaak opgeluisterd door live muziek, kortom een perfecte dag aan strand. De Bali Bedden kunnen mits een kleine bijdrage benut worden door de Villa gasten. Aan restaurants is er keuze genoeg, want Melia Zanzibar telt liefst 5 restaurants en 4 bars. De All Inclusive formule maakt dat gasten kunnen proeven van eender welk restaurant en bar. Ze kunnen als het ware hun eigen gastronomische toer organiseren en genieten van diverse gerechten die beinvloed werden door zowel de oosterse, alsook de westerse keuken. Spice Market serveert in buffetstijl, Aqua geeft je de mogelijkheid om a la carte te dineren en wie uit is op een lichte maaltijd, snacks en/of pizza kan terecht in de Pool Bar en Restaurant, of in de Gabi Beach Club. Liefhebbers van de Aziatische keuken, tapas of sushi kunnen terecht in de Jetty Bar and Restaurant. Zeker is dat je niets te kort komt, van het ontbijt, een lichte snack, middag- en of avondmaal, tot een heerlijke cocktail, bier, wijn of frisdrank. Er worden wekelijks ook thema avonden georganiseerd waarbij gerechten van over de ganse wereld worden gepresenteerd en dit opgeluisterd door een lokale band.

Tal van activiteiten worden in Melia Zanzibar aangeboden. Zo kunnen gasten gratis gebruik maken van de fitness, sauna, tennis, tafeltennis, volleybal, kajakken, maar ook genieten van de nodige animatie en aangeboden activiteiten als aqua gym, rekoefeningen, alsook het aanleren van bepaalde handwerken. Op speciale tijden, of in bepaalde seizoenen, zijn er ook aangepaste kinderprogramma's en activiteiten. Verder is het ook de uitgelezen plek, mits betalend, om te gaan snorkelen, kitesurfen en/of duiken onder begeleiding. De Anantara Spa telt zes verzorgingskamers, waar in alle privacy uit een brede waaier aan gelaat- en lichaamsbehandelingen kan gekozen worden. Het telt eveneens een buitenzwembad, een zonnedek, sauna en moderne fitnesszaal. Melia Zanzibar is een vijfsterren bestemming. Toegegeven, niet meteen voordelig maar je mag ons best geloven, waar voor je geld. In 2015 zal gestart worden met de geleidelijke renovatie van de kamers. Het meubilair zal eveneens vervangen worden.

Opmerking: Tarieven enkel beschikbaar gekoppeld aan een volledig pakket (selfdrive, of meerdere reservaties binnen ons portfolio). Van 31/12 geldt een minimum verblijf van 7 nachten. Prijs voor kinderen op aanvraag beschikbaar. Tarieven afgstemd op individuele reizigers, met een groep niet groter dan 10 kamers.

3e Volwassene: +30% op de prijs per persoon/nacht in Suite of de Villa

Villa's beschikbaar in een, twee, of villa met drie skaapkamers. Prijs op aanvraag beschikbaar.
Garden/Terrace kamers: 2 volwassene en 1 kind niet ouder dan 12 jaar
Familie kamers:
kunnen twee extra kinderen gratis accommoderen (per twee volwassene), niet ouder dan 12 jaar.

All Inclusive Package:

Inbegrepen: Start om 15u (check-in) eindigt om 12u (check-out) en omvat de overnachting, alle maaltijden (Spices Restaurant en Gabi Beach Club), alsook all drankjes in de Poolbar, de Jetty Lounge en The Library. Gevulde minibar bij aankomst.

Niet inbegrepen: a la carte in het Aqua Restaurant, roomservice, niet gemarkeerde alcoholische drankjes of per fles en de Jetty Lounge.

All Inclusive Premium Package: Gelijk aan het All Inclusive Package, alsook diner in het Aqua Restaurant (a la carte), 24u kamerdienst, alle acoholische drankjes, dagelijks gevulde minibar. Van toepassing voor de Melia Garden en Terrace kamers.

Romance Oceanfront Pavillion: Minimum 4 nachten. Gelijk aan het Premium pakket, alsook +1u massage/per persoon/verblijf.

Suite en Villa's: Gelijk aan het Premium pakket, met daarbij 15% korting in de Spa. Vroege en of late check-in en out (vooraf aan te vragen), gebruik van de Level Lounge. Villa arangement omvat tevens butlerservice en gebruik van de Bali ligbedden op Gabi Beach (vooraf te bespreken)

Transfers van en naar de luchthaven: mogelijk, prijs op aanvraag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Jacuzzi

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen