GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Zanzibar Serena Inn

51kamers/units
Zanzibar | Stone Town | Stone Town Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Serena Hotels
4.15 m | Lat:S 6° 9' 48" Long: E 39° 11' 10" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Locatie, locatie, locatie, dat is waar het bij Zanzibar Serena Inn helemaal om te doen is, direct aan de Indische Oceaan en letterlijk om de hoek van het historische Stone Town. Hier vind je een mengeling van historische paleizen, bazaars, Portugese forten en een oude haven terug en proef je bijna letterlijk de geuren van verse kruiden. Het hotel is een trots lid van de Small Luxury Hotels of the World en meteen zet dat ook de basis voor wat u mag verwachten van dit schitterende hotel. Wat ooit nog een gebouw was voor een telecommunicatiebedrijf en Chineze dokters, werd volledig omgetoverd tot een prachtig hotel. Het gaat eigenlijk om twee historische gebouwen die met heel veel aandacht voor detail werden gerestoreerd in de typische Swahili stijl. In totaal telt Zanzibar Serena Inn 51 kamers, waarvan er 10 nog groter zijn, de zogenaamde Prime en Seaview Rooms, en meer luxe kennen. Dat betekend echter niet dat de standaard kamers moeten onderdoen, in tegendeel (ze dragen zelfs onze voorkeur), want ook deze zijn ruim en beschikken over alle nodige comfort, zoals airconditioning, satelliet televisie, minibar, thee en koffie eilandje, een kluisje, telefoon, gratis draadloos internet en een ruime badkamer. Gasten zullen het waarderen dat er ook een 24u receptiedienst is, net als een babysit mocht dit nodig zijn. Er zijn op het domein niet minder dan 3 restaurants, de Baharia Sea-side, Masahani Bar and Terrace en het Terrace Seafood restaurant. Ze serveren een brede waaier aan maaltijden, die zowel door de oosterse als westerse keuken beinvloed werden. Wie graag van verse vis houdt kunnen we ten zeerste het Terrace Seafood restaurant aanbevelen, werkelijk schitterend! Een driegangenmenu dat met heel veel liefde is bereidt. Zoals de naam van het restaurant al een beetje doet vermoeden is het gelegen op de bovenste verdieping van het hotel, dit met een schitterend zicht over de Indische Oceaan. Hier kan je niet alleen genieten van het prachtige uitzicht en de eerlijke keuken, maar ook nog eens van een mooie zonsondergang. Verder is er ook de Mdele Coffee Shop waar je kan proeven van heerlijke verse koffie en gebak. Elke avond worden gasten aan het hotel getrakteerd op live muziek. Genieten van alle rust en de omgeving kan aan het grote zwembad met zonneterras. Er is tevens een Spa verbonden aan het hotel en er kan gekozen worden uit verschillende gelaat- en lichaamsbehandelingen. Kinderen van alle leeftijd zijn welkom, mits toezicht van een ouder. Toegegeven, Zanzibar Serena Inn is nu niet meteen het goedkoopste hotel in Stone Town, maar ronduit wel een van de beste, een toplocatie, schitterende service en een heerlijke keuken maken dit tot een van de beste hotels in deze historische stad, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Prime rooms, supplement van 50US$/per dag/kamer

HB (Half Board) supplement +30 US$/per dag
FB (Full Board) supplement +40US$/per dag

Piekseizoen: 24 t/m 26/12, 31/12 en 1/1 +40 US$ per persoon/nacht. Paasperiode +35 US$/per persoon/nacht

Extra persoon in de kamer:

Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij 1 of twee volwassenen
Kinderen 4 tot 14 jaar aan 50% als ze de kamer delen met een volwassenen
Kinderen 15-17 jaar aan 75% als ze de kamer delen met een volwassenen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de omgeving:

StrandPlattelandStadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen