GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Fumba Beach Lodge

26kamers/units
Zanzibar | South West Coast | Fumba Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Moivaro Lodges
7.15 m | Lat:S 6° 18' 59" Long: E 39° 16' 28" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Er zijn zo van die adresjes waarvan je zegt, 'hier had ik graag nog wat langer gebleven' en laat Fumba Beach Lodge nu net zo een adresje zijn! Deze lodge is gelegen op een 40 hectare groot domein dat onderdeel uitmaakt van het Menai strand en natuurgebied. Dit marinegebied wordt hierdoor extra beschermd. Het ligt op amper 45 minuten van de luchthaven en een klein uurtje van Stone Town. Waar het bij Fumba Beach Lodge vooral op aankomt is het zorgen voor privacy, rust, sereniteit, en vooral een goede service en heel veel aandacht voor detail. Hoog in de vaandel dragen ze hun uitstekende en uitermate vriendelijke service. In totaal bestaat Fumba Beach Lodge uit 26 kamers. Twintig Deluxe kamers, waarvan tien kamers direct aan het strand (Sea View) en de anderen iets meer naar achteren (Garden View). Verder zijn er ook nog vier Luxury Suites en twee Baobab Suites. Beide zijn ruimer en hebben dat ietsjes meer extra. De Baobab Suites zijn perfect voor diegene die zich eens heerlijk willen laten verwennen. Ze liggen haast verankerd aan een meer dan 300 jaar oude Baobab boom. De badkamer is in natuursteen vervaardigd en gasten hebben directe toegang tot het strand. Maar ook de andere kamers moeten niet onderdoen voor wat betreft een stijlvolle en moderne inrichting. Alle kamers beschikken over een ventilator, kluisje, badkamer met douche en toilet alsook een open terras. Gratis draadloos internet is beschikbaar bij de voorziene hotspot.

De 'helden van de lodge' worden ze ook wel eens genoemd, namelijk de chefs die ervoor zorgen dat er dagelijks heerlijke maaltijden worden geserveerd. Ze maken graag gebruik van de beste ingredienten, de meest heerlijke specerijen en fruit en groenten die voornamelijk uit eigen land komen. Je kan op niet minder dan vier locaties je maaltijd nuttigen, boven in een baobab, aan het strand in de boma, in het hoofdgebouw of op het dek bij het strand. De nabijgelegen vissersdorpjes zorgen voor de aanlevering van verse vis en schaaldieren. Geen wonder dat Fumba Beach Lodge door vele begeerd wordt vanwege haar overheerlijke keuken. Er is een op het domein ook een spa en watersportcentrum. Verschillende mogelijkheden aangaande gelaat- en lichaamsverzorging worden aangeboden en er is zelfs een jacuzzi, die nota bene in een boom werd gebouwd! Tal van activiteiten kunnen vanuit de lodge ondernomen worden, denk daarbij aan snorkelen, een bezoek aan de lokale bevolking, Stone Town en tal van andere locaties, zoals bijvoorbeeld Pungume Island, ideaal om te gaan snorkelen in de turquoise blauwe Indische Oceaan. Kayak en surfmateriaal kunnen bij de lodge gehuurd worden. Fumba Beach Lodge is van bij aankomst tot bij vertrek gegarandeerd genieten, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

Opmerking: Airport transfer van en naar de luchthaven aan 45US$/per busje, maximum 7 gasten, per trip.

Kinderen:

Kinderen 0 tot 2 jaar verblijven gratis bij de ouders
Kinderen 2 tot 12 jaar aan 50% van het volwassen tarief
Kinderen 2 tot 12 jaar in een eigen kamer, het 1e kind aan volwassen tarief, 2e kind aan 75%/per nacht

Piekperiode: 24/12, 25/12 en 31/12 supplement van +30US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBuffet

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Fumba (1)

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen