GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Jafferji House and Spa

4 10kamers/units
Zanzibar | North Coast | Stone Town Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Donna Da Silva
13.62 m | Lat:S 6° 9' 43" Long: E 39° 11' 21" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Jafferji House and Spa is een zeer uniek hotel, gelegen in het oude stadsgedeelte van Stone Town. Jafferji House reflecteert de typische Oost-Afrikaanse invloeden. De kleinschaligheid van dit hotel maakt dat gasten gegarandeerd zijn van een persoonlijke benadering en een uitermate vriendelijke dienstverlening. Grote voordeel is dat je ook nog eens in een van de meest historische stadsdelen vertoeft en je op wandelafstand bent van de Indische Oceaan en alle noemenswaardige bezienswaardigheden. De tien kamers zijn met heel veel gevoel voor smaak en detail ingericht en worden onderverdeeld in drie categorieen. Zo zijn er de Signature, Superior en Superior Deluxe kamers. Afhankelijk van de ruimte waarnaar u op zoek bent, en/of u verkiest op de eerste of tweede verdieping wenst te overnachten. De kamers hebben alvast allemaal het nodige comfort, zo beschikken ze over onder andere airconditioning, satelliettelevisie, draadloos internet (betalend), koffie- en thee-eilandje en tal van andere faciliteiten die bijdragen tot een aangenaam verblijf. Zoals de naam het reeds doet vermoeden is er ook een Spa, waarbij je bijvoorbeeld kan genieten van een massage of tal van andere gelaat- of lichaamsverzorgingsmogelijkheden. Mistress of the Spice is het restaurant bij Jafferji - het staat bekend om haar zeer fijne, heerlijke keuken, die duidelijk beinvloed wordt door zowel het Oosten alsook het Westen. Cafe Miwa is de plaats bij uitstek voor je koffie en/of gebak, maar ook voor kleine snacks of een gezellig middagmaal kan je hier terecht. Vanuit het verblijf kunnen ook tal van excursies georganiseerd worden. Denk daarbij aan kook-, dans-, drum en tekenlessen. Alles te weten komen over het branden van koffie en/of hoe je leert om Heena onder de knie te krijgen.
Opmerking: Jafferji House and Spa heeft de mogelijk tot een alcoholvrij private dining experience op het dakterras. Alcohol kan door middel van een lijst vooraf besteld worden indien gewenst (enkel van toepassing voor het dakterras en Mistres of Spices restaurant). Ontbijt op het dakterras is mogelijk mits een supplement van 10 US$

Piekseizoen: 24/12, 25/12 supplement van 25 US$/per persoon/nacht 31/12 35 US$/per persoon/nacht

Extra personen op de kamer:

Derde persoon op de kamer aan 80 US$/per nacht
Kinderen (0-4) verblijven gratis bij de ouders op de kamer

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopy

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandStadNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen