GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Seyyida Hotel And Spa

17kamers/units
Zanzibar | Stone Town | Stone Town Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Mwana
12.71 m | Lat:S 6° 9' 36" Long: E 39° 11' 27" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Seyyida Hotel and Spa is naar onze mening een van de allermooiste hotels gelegen in het historische Stone Town, geinspireerd door een rijke Swahili cultuur en architectuur. Haar ligging is al even uniek, vlak bij het Palace Museum, het oude fort (Old Fort), de haven en House of Wonders. Komt daarbij ook het uitzicht over delen van Stone Town en de azuurblauwe Indische Oceaan. Dit zeer charmante hotel is een klasse apart en niets werd aan het toeval overgelaten om ervoor te zorgen dat niet alleen de uitstraling, maar ook de diensten en de keuken van uitstekende kwaliteit zijn, al vonden we persoonlijk het avondmaal iets minder. Een groot voordeel van het hotel is dat het hier gaat om kleinschaligheid, met slechts 17 kamers is dit overzichtelijk en heb je gegarandeerd persoonlijke aandacht, wat alleen maar bijdraagt tot een geslaagd verblijf. Alle kamers komen met extra grote bedden, satelliet televisie, een eigen badkamer met douche, airconditioning, kluisje, gratis draadloos internet en telefoon. Er is de keuze uit verschillende kamertype, waaronder de Balcony Seavie, de Deluxe Standard, Deluxe Balcony (street view), Deluxe Courtyard en de Deluxe Mezzanine, welke een eigen terras met zicht heeft. Alle kamers zijn pareltjes en met alle zorg en vooral met oog voor detail ingericht. Dat geldt trouwens voor het ganse hotel.

The Seyyida Hotel and Spa beschikt over een groot dakterras met de Lulu Lounge. Hier heb je prachtige vergezichten over de Indische Oceaan en kan je de sfeer proeven van de oude binnenstad. Tijdens de zonsondergang is dit de plek bij uitstek om te vertoeven en heel even weg te dromen. Alle maaltijden kunnen hier genuttigd worden. De lounge bar is dan weer de ideale plek om nog even na te genieten van een eerlijke dag, al dan niet genietend van een drankje en of een sigaar. Zoals de naam het reeds doet vermoeden heeft het hotel ook een eigen Spa, waar er en brede waaier aan mogelijkheden zijn voor wat betreft de gelaat- of lichaamsverzorging. The Seyyida Hotel and Spa is echt een adresje om te onthouden, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

Opmerking:

Half Board (HB) supplement (ontbijt en avondmaal) 20 US$/per persoon/nacht
Full Board (FB) supplement (ontbijt, middag- en avondmaal) 30 US$ per persoon/nacht

Extra personen op de kamer:

Derde persoon op de kamer aan 60 US$/per nacht (maximum 1 persoon)
Kinderen onder de 12 jaar (4-12) 40 US$/per kind/nacht (maximum 2 kinderen)
Kinderen onder de 12 die een eigen kamer nemen aan 50% van de kamerprijs/per nacht
Kinderen tussen 0 en 3 jaar verblijven gratis bij de ouders op de kamer

Piekseizoen: 24/12 en 25/12 en 31/12 +40 US$/ per persoon/nacht

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen