GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tembo House Hotel

30kamers/units
Zanzibar | Stone Town | Stone Town Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Mzale
6.07 m | Lat:S 6° 9' 42" Long: E 39° 11' 14" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
In een lang verleden was Tembo House Hotel nog een consulaat en ambassade. Door de jaren heen veranderde het regelmatig van eigenaar, maar sinds 1998 is het een gerestoreerd gebouw en hotel geworden, letterlijk vlak bij het strand en de Indische Oceaan, met Stone Town om de hoek. Het hotel telt 30 kamers die in de authentieke stijl van weleer zijn opgetrokken. Sommige noemen het wat oubollig, maar laat dit nu net bijdragen tot de ganse sfeer en de opbouw van het hotel. Tembo House Hotel is een mooi hotel en de prijs die je per overnachting betaald is overigens heel democratisch als je weet dat je in het oude stadscentrum bij het strand vertoefd. De kamers zijn best ruim en comfortabel. De meeste van de kamers beschikken tevens over een eigen balkon. Alle kamers hebben alvast ook een eigen badkamer, die trouwens heel mooi in Oosterse mozaiek zijn verfraaid, airconditioning, televisie, telefoon en een minibar waar water in wordt gekoeld. Verder heeft het hotel ook een groot zwembad dat netjes verscholen zit en beschermd van de hitte door de schaduw van de gebouwen. Er is een wasserijdienst en een internet cafe met draadloos internet. Tembo beschikt tevens over een eigen restaurant, Bahari genoemd, met groot buitenterras dat meteen uitkijkt op het strand. Het restaurant serveert zowel lokale als internationale gerechten. Tembo House Hotel ligt zoals reeds vermeld recht aan het strand. Bezoekers die op het strand willen zonnebaden moeten er wel rekening mee houden dat Zanzibar voornamelijk uit moslims bestaat en dat het aan te raden valt van niet te provoceren door teveel bloot te laten zien. Vlakbij liggen tal van bootjes, waaronder ook de typische dhow, waarmee je een boottocht kan maken bij zonsondergang en/of een bezoek brengen aan Prison Island. Het Forodhani plein en market, alsook het oude Fort (Old Fort), House of Wonders en het Palace museum liggen op korte wandelafstand van het hotel.
Opmerking: Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis bij de ouders, als ze niet over een eigen bed moeten beschikken
Drankjes, kreeft of scampi zijn niet inbegrepen in de half en full board optie. Een drie gangen menu wordt dagelijks geserveerd. Half Board (HB) 25 US$ Full Board (FB) 45 US$

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangFaxCopy

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen