GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Zanzibar Palace Hotel

4 9kamers/units
Zanzibar | Stone Town | Stone Town Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Robert Stelling
12.82 m | Lat:S 6° 9' 35" Long: E 39° 11' 30" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Zanzibar Palace Hotel is een bijzonder boetiekhotel, strategisch gelegen in het hart van Stone Town. Zo kunnen auto's stoppen voor de deur en ben je meteen op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Ondanks de ligging dicht bij Stone Town, heb je toch nog een oase van rust op een ideale locatie. In een stijlvol gerestoreerd gebouw bevinden zich twee Luxury kamers, vijf Suites en op de bovenste verdieping twee zeer grote Palace Suites (waarvan één met een badkamer en zonnedek op het dak). Alle kamers zijn verschillend qua aankleding en de meeste hebben grote badkuipen en een eigen kenmerkende indeling en decoratie, inclusief antiek interieur en authentieke eigenschappen. De kamers beschikken over een televisie, dvd-speler, kluisjes, gratis draadloos internet en airconditioning. In samenhang met de rest van het hotel heb je hier het gevoel in het paleis van een sultan te zijn terecht gekomen. Zanzibar Palace Hotel staat bekend als een klein hotel met een excellente service. Het beschikt tevens over een eigen restaurant waar je terecht kan voor ontbijt, middag- en avondmaal. De keuken is een Europese en Aziatische mix en het personeel werd opgeleid door een Belgische chef. 'High Tea' is mee inbegrepen in de prijs. Er is tevens een spa, Arabische lounge en een gezellige bar. Gasten zullen de 24u receptiedienst zeker weten te waarderen, net als het nodige moderne comfort, zoals airconditioning, gratis draadloos internet en tal van andere zaken die bijdragen tot het comfort van iedere bezoeker. Het hotel wordt gerund door een Nederlands managementteam, dat zelf dagelijks aanwezig is in het hotel voor de klanten en ervoor zorgt dat alle zaken vlot verlopen. Deze 'verborgen' parel is alvast een adresje om te onthouden voor diegene die in de directe omgeving van Stone Town wil vertoeven en op die manier Zanzibar wil verkennen.
Opmerking:
- Kinderen onder de 3 jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen +4 worden aan het normale tarief gerekend.
- bij een verblijf vanaf 2 nachten, geldt een korting van 10% op alle suites
- airport transfer @ 30 USD per voertuig (max. 4 personen)

- Half Board aan 32 US$/per persoon
- Full Board aan 43 US$/per persoon
- Betalingen per kredietkaart omvatten 5% administratiekost

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen