GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kisiwa House

11kamers/units
Zanzibar | Stone Town | Stone Town Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Kisiwa Hotel and Resorts
15.55 m | Lat:S 6° 9' 49" Long: E 39° 11' 19" check-in: 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kisiwa House is een luxueus hotel gelegen in Stone Town en staat bekend voor haar uitstekende combinatie van elegantie, een zeer goede service en uitermate verzorgd logement, of zoals ze zelf graag verkondigen, 'Swahili hospitaliteit op zijn best'. Hoewel het hotel in het centrum van Stone Town gelegen is, heb je toch niet de indruk in een drukke bedoening te zijn terecht gekomen, in tegendeel, het hotel straalt zelfs rust uit. In totaal telt Kisiwa slechts 11 kamers, dit zorgt ervoor dat een persoonlijke en vooral vriendelijke ontvangst en bediening garant staan. Gasten kunnen kiezen uit drie verschillende kamertype's, zijnde de Burdani Deluxe, Malkia Junior Suites en de Sulaima Senior Suites. Alle kamers beschikken alvast over het nodige comfort, zoals satelliet televisie, draadloos internet, airconditioning, een kluisje, minibar, telefoon, thee en koffie en een eigen ruime badkamer. Kisiwa beschikt tevens over een eigen restaurant, Darini. Hier kan je terecht voor zowel een meer traditionele keuken, alsook de Europese keuken, die sterk beinvloed wordt door de specerijen die op het eiland kunnen worden teruggevonden. Hier is het niet alleen genieten op culinair vlak, maar ook nog eens van een prachtige zonsondergang en het zicht op de Indische Oceaan. Wie wat wil genieten van traditionele muziek en een drankje kan terecht in de Courtyard Lounge. Tevens de plek bij uitstek rond 'high tea' om te genieten van een koffie, lokale thee en gebak.
Opmerking: Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen tot 16 jaar aan 60US$ per extra bed en mits beschikbaarheid.
Wie de kamer langer wil houden kan dit aan 100US$ (13 tot 18u) en mits beschikbaarheid en enkel de Burdari Deluxe kamer.
Bagage kan in bewaring gegeven worden
Tussen 23/12 en 5/01 geldt een toeslag van 10% op het normale tarief.

Half-Board omvat lunch of diner aan 28US$/per persoon
Full-Board omvat lunch en diner aan 40US$/per persoon
King prawns en kreeft +12US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen