GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kisiwa on the Beach

22kamers/units
Zanzibar | South East Coast | Paje Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Kisiwa Hotel and Resorts
12.5 m | Lat:S 6° 16' 24" Long: E 39° 32' 5" check-in: 15:00 / check-out: 12:00
Reserveer
Kisiwa on the Beach is een gloednieuw hotel dat toebehoort aan Kisiwa Resorts. Het opent de deuren op 1 augustus 2014. Dit prachtig hotel is zeer luxueus ingericht. De locatie, Paje, staat bekend voor de prachtige stranden, als ideale duiklocatie, maar ook om te snorkelen en het beoefenen van tal van andere watersporten. Dit hotel ligt tevens ideaal op amper 45 minuten van de luchthaven. Hier is geen sprake van kamers, maar Villa's. Zeer ruime kamers met een eigen leefruimte en veel aandacht voor detail. Ze zijn idyllisch gepositioneerd, vlak bij het parelwitte strand en de kristalheldere Oceaan. Het hotel beschikt in totaal over 22 unieke Villa's, die specifiek ontworpen zijn zodat ze volop het zicht van de zee genieten. Een privaat terras en het spelen met heel veel licht maakt de kamers bijzonder fris ogend. De zachte tinten en strakke afwerking draagt alleen maar bij tot de charme van dit prachtige verblijf. Verder werd er natuurlijk ook gezorgd voor het nodige comfort, zo heeft elke kamer een eigen dressing, minibar, satelliet televisie, airconditioning, kluisje, badkamer met douche en ligbad, alsook draadloos internet. Ook het restaurant zal een plaats zijn waar je maar al te graag vertoeft. Met zicht op het zee en het strand, alsook het zwembad, is deze open ruimte (nota bene onder een traditioneel Makuti dak) een romantische, intieme plek om je maaltijd te nuttigen. Ook de bar geeft uit op het strand en is de ideale plek om een geslaagde avond door te brengen alvorens het comfort van je Villa te gaan opzoeken. Kisiwa on the Beach heeft ook haar eigen Spa en Welness centrum. Hier kan je kennis maken met tal van mogelijkheden op het vlak van gelaats- en lichaamsverzorging. Verder is er ook een gym die gebruikt kan worden door alle gasten. Tenslotte is er het strand, waar je prachtige lange wandelingen kan maken, terwijl je enkele vissersdorpjes tegenkomt. Kisiwa on the Beach is alvast een adresje om te onthouden voor wie houdt van romantiek of wil ten volle tot rust komen (al dan niet tijdens een huwelijksreis), zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen tot 16 jaar aan 60US$ per extra bed en mits beschikbaarheid.
Wie de kamer langer wil houden kan dit aan 100US$ (13 tot 18u) en mits beschikbaarheid
Bagage kan in bewaring gegeven worden
Tussen 23/12 en 5/01 geldt een toeslag van 10% op het normale tarief. 24,25,26 en 31 december omvat een speciaal dinner aan 65US$/per persoon

Half-Board omvat lunch of diner aan 25US$/per persoon
Full-Board omvat lunch en diner aan 40US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandGolfNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen