GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Uroa Bay Beach Resort

4 61kamers/units
Zanzibar | South East Coast | Uroa Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Uroa Paradise Beach Ltd
9 m | Lat:S 6° 5' 50" Long: E 39° 25' 27" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Uroa Beach Resort is mooi gelegen aan het strand in de gelijknamige baai. Het is de ideale bestemming voor families met kinderen, romantische zielen en/of koppels die op huwelijksreis willen gaan naar een tropische bestemming. Het is het enige hotel op het eiland dat tevens rolstoel toegankelijk werd gemaakt. Alle 61 kamers zijn uitgerust met een dubbel bed en voorzien van een muskietennet. Ze beschikken allemaal over een eigen badkamer. Alle kamers werden in de typische Zanzibar stijl opgetrokken en sommige kijken uit op de zee. Ze beschikken over een eigen terras en enkele geven uit op de binnentuin. De kamers zijn ruim, beschikken over airconditioning, satelliet televisie, telefoon, minibar en een thee en koffie eilandje. Gratis draadloos internet is beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimte, maar ook op de kamers (al kan het ontvangst hier soms wat minder zijn). Er is keuze uit de Garden rooms, Sea View en de Sea Front kamers. Je mag dan wel niet de mooiste zonsondergang van het eiland hebben, toch is Uroa Beach een zeer geliefkoosde plek om te vertoeven, al was het maar voor de parelwitte stranden en de azuur blauwe oceaan. De getijdenwisselingen (vooral dan laagtij) zijn een geliefde periode om op het strand te vertoeven. Dat is het moment dat je kan joggen en/of een leuke wandeling maken. Een deel van het lange witte strand is voorbehouden voor enkel Uroa Beach Resort en ligbedden, alsook zonnewering. Vlak ernaast ligt de Pwani Bar. Buiten de Pwani Bar is er ook nog de Rafiki Bar bij het resort.

Uroa heeft een eigen restaurant, genaamd Jua en bevindt zich in het hoofdgebouw. Alle maaltijden worden hier in buffetstijl geserveerd. Tussen 10 uur 's morgens en 's avonds bestaat ook de mogelijkheid om a la carte te bestellen. Uroa Beach Resort beschikt tevens over een eigen Welness Center, waar verschillende arrangementen kunnen geregeld worden. Alle producten die in de welness worden gebruikt zijn afkomstig van het eiland. Tal van activiteiten kunnen vanuit het resort ondernomen worden. Tevens bevind zich op het domein een tennisveld, strandvolleybal en een voetbalveld. Het nodige sportmateriaal kan gratis bij de receptie verkregen worden.

Uroa Beach Resort is een goed geoliede machine en dat merk je ook aan de bezetting. Naar onze mening zijn de kamers heel netjes verzorgd en zijn de faciliteiten waar de gasten kunnen gebruik van maken prima in orde, maar wel een beetje verouderd. Het ontbijt vinden we eerder matig, maar wel verscheiden. Het middag- en avondmaal is wel heel verzorgd en lekker, maar verwacht geen culinaire hoogstandjes. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader.

Opmerking: Enkel Master Card en Visa welkom. Bezoekers wordt aangeraden van voldoende contact geld mee te brengen. (US$ is de meest aanvaarde munt. Euro kan ook maar aan de koers gerekend door het hotel.

Alle gasten ontvangen bij aankomst een welkomstdrankje. Op de kamers staat dagelijks een fles water. Laat ontbijt kan van 10u tot 11u. Net voor het avondmaal (19u) is het aperitief met snacks inbegrepen.
AFI (All Fully Inclusive) formule omvat de accommodatie, alle maaltijden, frisdrankjes, bier, vruchtensap, cocktails, koffie en thee, alle alcoholische drankjes (uitgezonderd geimporteerde drank, wijn per fles en zaken die worden besteld van het a la carte menu) Van toepassing tussen 10 en 23u.

Kinderen: Kinderen onder de drie jaar verblijven gratis bij de ouders. Kinderen 4 tot 12 aan 30% reductie. Derde bed in een triple kamer aan 50% en in een familiekamer aan -25%. 4e bed in een familiekamer aan 50%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedNationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Uroa (1)

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen