GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Thatch

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | East London Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Brandon Radue
33.67 m | Lat:S 32° 58' 11" Long: E 27° 57' 26" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
The Thatch Luxury Guest House is een vrij modern gastenhuis dat, zoals de naam het reeds doet vermoeden, gebouwd werd met een rieten dak, wat vrij typisch is voor de regio. Vanuit de leef en eetruimte heb je een panoramisch zicht op de Quinera riviermonding en de de Indische Oceaan, alsook de unieke fauna en flora. Het gastenhuis telt zes verschillende, ruime kamers. Gasten hebben de keuze tussen een luxe kamer op de eerste verdieping met Queen of twee enkele bedden. Twee van die kamers hebben zeezicht (wie eerst boekt eerst de kamer met zeezicht toegewezen krijgt). Een andere optie is te kiezen voor de kamer met zeezicht en een eigen terras. Het stadscentrum ligt op amper 10 minuten van het gastenhuis en is ideaal geschikt voor zowel zakenreizigers of diegene die geniet van een welverdiende vakantie. Alle kamers beschikken over een eigen minibar, draadloos internet, thee en koffie eilandje en satelliet televisie. Op wandelafstand ligt Bonza Beach en de gelijknamige lagune.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin East London (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in