GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chobe Princess (Pride of Zambezi)

6kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Ichobezi
923.41 m | Lat:S 17° 48' 29" Long: E 25° 8' 41" check-in: 13:30 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Wie een safari op een geheel bijzondere manier wil beleven, nota bene dan nog in een van de mooiste nationale parken ter wereld, Chobe Nationaal Park, moet echt eens overwegen dit te doen met de Chobe Princess (voormalige Pride of Zambezi) luxe woonboot. Pure luxe, avontuur en een onmetelijk prachtige fauna en flora liggen op je te wachten. Deze telt drie niveaus en de woonboot werd recentelijk helemaal opgeknapt. Top Deck omvat een luxe suite met een groot schuifraam dat meteen uitgeeft op een dek met subliem uitzicht over de natuur. De ideale plek om te genieten de zon en het observeren van tal van dieren en vogels, zodra de cruise van start gaat op de beroemde Chobe en/of Zambezi rivier. Het Middle Deck wordt beschouwd als het hart van de woonboot en omvat een bar, een leef- en eetruimte. Op het dek is er ook een klein zwembad. Bottom Deck omvat vijf individuele cabines, elk met eigen badkamer. De bedden kunnen opgesteld worden als een dubbel bed, of als twee enkele bedden. Deze cabines zijn ruim en hebben zicht over de rivier. Eentje ervan heeft zelfs een eigen privaat terras.

De woonboot heeft kleinere zogenaamde 'tender' bootjes. Die komen met eigen ranger/gids en vergezellen je tijdens de gehele reis. Deze bootjes worden ingezet voor de transfers, en/of om op eigen tempo de Chobe rivier te ontdekken, of aan landactiviteiten te doen. De safari ervaring is werkelijk zeer bijzonder. Dit vooral omdat je de dieren zowel actief ziet op het water alsook het vaste land. Grote kuddes olifanten die de Chobe rivier kruisen, of denk ook maar aan andere diersoorten als nijlpaard, buffel, waterbok, puku, lechwe, impala, leeuw, luipaard en tal van andere diersoorten. Ook aan vogels, vooral watervogels, geen tekort. Visarend, ijsvogels, reigers, en tal van andere soorten hebben hier hun thuis om migreren jaarlijks naar deze locatie. Buiten de riviercruise zijn er ook tal van andere activiteiten die kunnen worden ondernomen, zoals hengelen, een trip in een traditionele mokoro boot of natuurwandelingen op Impalila eiland. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een traditioneel lokaal dorp te bezoeken.

Opmerking: In de prijs van de accommodatie zit alle maaltijden, geselecteerde huiswijnen, bier, koeldrank en mineraalwater. Alle transfers via het water, benzine, park fees, visvergunningen en toerismetaks zijn inbegrepen. Eveneens inbegrepen is hengelen, watersafari in gemotoriseerde bootjes en een bezoek aan een lokaal dorp op Impalila eiland.
Een voorschot van 50% verzekert de reservatie

Niet inbegrepen: Alle geimporteerde drankjes, 40 rand Community Development Levy, alle transfers op het land en gamedrives in het Chobe National Park

Check-in: Ontmoetingsplaats is bij Kasane Immigration om 13.30. Wie met de huurwagen komt zal getoond worden waar er veilig kan worden geparkeerd. De woonboot legt terug aan rond 10u 's morgens.

2 Nachten, telkens met vertrek op maandag en woensdag. 3 Nachten telkens met vertrek op vrijdag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembad

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in