GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Motswari Private Game Reserve

23kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Newmark
369.27 m | Lat:S 24° 15' 38" Long: E 31° 20' 42" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Motswari Private Game Reserve maakt deel uit van het beroemde Timbavati Game Reserve en grenst aan het Kruger nationaal park. Hier zijn geen omheiningen, wat betekent dat dieren vrij kunnen bewegen tussen de verschillende concessies. Motswari is een vrij traditioneel safarikamp en laat je meeslepen in een tijd van Afrikaanse nostalgie, romantiek en charme. Wat meteen opvalt is de aangenaam rustige atmosfeer die gecombineerd wordt met uitstekende service, een heerlijke keuken en schitterende gamedrives op het domein. Elk van de bungalows werd zeer smaakvol ingericht en verfijnd met subtiele natuurlijke materialen. Er is heel veel oog voor detail en afwerking. De bungalows zijn voorzien van airconditioning, muskietennetten en een spectaculair uitzicht op de bush en de rivier. De zeer professionele rangers worden bijgestaan door deskundige Shangaan spoorzoekers. Zij begeleiden je vroege ochtend en late namiddag gamedrives en geven je de gelegenheid om een wandelexcursies in de bush te maken. Klemtoon ligt zeer zeker op het vinden van de Big Five (neushoorn, buffel, olifant, leeuw en luipaard), maar je zal verrast zijn wat Timbavati nog meer voor je in petto heeft op het vlak van fauna en flora.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Prijs van de overnachting is inclusief alle maaltijden, frisdranken, lokale alcoholische dranken, thee en koffie, drankje tijdens de game drive en 2 gamedrives per dag
- Timbavati  conservation levy - niet inbegrepen: (2023) 510 rand pp/nacht (kinderen @ 255 rand), (2024) 575 rand pp/nacht (kinderen @ 288 rand)
- Rhino Disharmony Levy : 75 rand  per persoon per verblijf - niet inbegrepen

Kinderen:
- Kinderen vanaf 6 jaar welkom in het hoofdkamp
- Kinderen in Geiger's Camp alleen welkom vanaf 6 jaar wanneer het kamp als exclusief verblijf wordt gebruikt, anders enkel 16+
- Bij Main camp betalen kinderen single tarief voor de kamer indien ze in een kamer met tussendeur verblijven
- Voor kinderen 6-12 jaar kan bij Main camp max. 1 extra bed in de kamer van de ouders worden gezet aan 50% van het volwassen tarief (enkel op aanvraag en mits beschikbaarheid)
- Kinderen (6-9 jaar)  mogen mee op de gamedrives, afhankelijk van de beslissing van de gids.
-  vanaf 16 jaar toegelaten op de begeleide wandelingen en vanaf 18 jaar of ouder voor de Giraffe Nest sleepout.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in