GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Black Rhino Game Lodge

4 18kamers/units
Zuid-Afrika | Sun City | Pilanesberg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Chantele Els
1343.81 m | Lat:S 25° 9' 50" Long: E 26° 58' 22" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Black Rhino Game Lodge, is een prachtige private lodge, gelegen in het westelijke deel van het malariavrije Pilanesberg Nationaal Park. Sun City, de zogenaamde 'speeltuin voor volwassenen' ligt op slechts 33 km . De lodge werd gebouwd in het midden van een Tamboti bos met uitzicht op een drinkplaats, met zeer veel dierlijke activiteit. Dat zorgt wel eens voor de nodige sensatie met het plotse gebrul van leeuwen, op zoek naar hun partner of een nieuwe clan. De luxe suites zijn zeer mooi ingericht en werden op een houten platform gebouwd. Ze bieden in eerste instantie heel veel privacy, maar tegelijkertijd zijn ze ook heel ruim en voorzien van een minibar, airconditioning, koffie en thee, en een televisie (hoewel je deze laatste nu niet meteen echt nodig hebt in de bush). De patio geeft uit op de open natuur, en wees niet verwonderd dat een kudde impala (antilopen) of een eenzame olifant even gedag komt zeggen. De badkamers zijn voorzien van een typische Afrikaanse buitendouche, maar ook van een ruime badkamer met ligbad en aparte douche. Buiten de leefruimte heeft Black Rhino Lodge ook een eigen restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd, dit onder het goedkeurend oog van de chef. Zowel de bar als het restaurant leiden tot het dek zodat je vrijwel altijd dicht bij de natuur bent. Zodra je 's ochtends gewekt wordt voor een warme kop koffie, zal de ranger/spoorzoeker je een onvergetelijke safari bezorgen. De meeste gasten komen reeds daags voordien toe rond de middag, genieten een middagmaal en gaan in de late namiddag op hun eerste gamedrive. Een netwerk van 200 km wegen in het Pilanesberg nationaal park zorgt voor de nodige afwisseling en dus ook een hele verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder de Big Five (neushoorn, buffel leeuw, luipaard en olifant). Black Rhino Lodge blinkt niet alleen uit in service, schoonheid en uitstekende gamedrives, maar is ook nog eens heel kindvriendelijk en maakt heeft zeer democratische prijzen, zeker gezien de prijs/kwaliteit. Dit is een absolute aanrader voor wie een bezoek brengt aan het malariavrije Pilanesberg!

TARIEVEN VOOR DE MAAND oktober 2023

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Prijzen zijn inclusief de overnachting, alle maaltijden en twee gamedrives.
- Dranken en de conservation levy voor het Pilanesberg Nationaal Park zijn niet inbegrepen.
- Geen drie volwassenen in 1 kamer mogelijk!
- min. 2 nachten tijdens het weekend en in het hoogseizoen

Kinderen:
- 0 tot 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.
- Maximum 2 kinderen tot 12 jaar bij 2 volwassenen op de kamer aan kindertarief (6-12 jaar). 
- Kinderen jonger dan 6 kunnen niet mee op de gamedrives.
- Kinderen tussen 6 en 12 jaar mogen mee op game drive mits goedkeuring van het management en kinderen jonger dan 16 jaar kunnen alleen op gamedrive samen met een volwassene.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in