GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kwara

8kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Moremi Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Kwando Safaris
955 m | Lat:S 18° 55' 23" Long: E 23° 20' 4" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Kwara is een zeer geliefd kamp, gelegen in het hartje van de wereldberoemde Okanvango Delta. Het kamp telt slechts 8 tenten die op een houten platform onder canvas zijn opgetrokken. Alle tenten hebben tevens een typische Afrikaanse buitendouche. Dit draagt bij tot de intieme sfeer en gasten kunnen dan ook rekenen op heel veel persoonlijke aandacht. Via honderden kanalen, of waterwegen zoals ze ook wel eens genoemd worden, maken gasten kennis met de unieke rijkdom aan fauna en flora nabij het Moremi Game Reserve. Kwara is de plek bij uitstek waar je unieke gamedrives kan beleven, alsook wandelsafari, bootcruises en varen in een traditionele mokoro, telkens onder de begeleiding van een ervaren ranger/gids. Een typische dag begint met vroeg opstaan voor een ochtendlijke gamedrive. Het perfecte moment om dieren, en dan vooral katachtigen in actie te zien. Voetsafari's worden eveneens ondernomen en laten je kennis maken met de fauna en flora op een wel heel bijzondere manier, maar onze voorkeur gaat toch uit naar de cruiseboot en mokoro safari's. Dit is een zeer unieke manier om de natuur te beleven en te bewonderen. Je ziet namelijk alles vanuit een totaal ander perspectief.
Opmerking

Tarief voor de accommodatie is inclusief alle maaltijden en drankjes (ook alcoholische), alle game viewing activiteiten, (dagelijkse) wasserij
- Geen kinderen onder de 18 jaar
- Tussen 20/12 en 4/1 geldt een extra toeslag van 100 US$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembad

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Moremi (3)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in