GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Little Kwara

5kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Kwando Safaris
955 m | Lat:S 18° 55' 23" Long: E 23° 20' 4" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Sinds juli 2018 gesloten voor renovaties. Little Kwara is een exclusief tentenkamp dat gelegen is binnen de Kwara concessie, grenzend aan het wereldberoemde Moremi Game Reserve, in het noorden van de Okavango Delta. Het is een zeer intiem kamp waar slechts een maximum van 10 gasten ter gelijkertijd kan vertoeven. Dit draagt bij tot de intieme sfeer en gasten kunnen dan ook rekenen op heel veel persoonlijke aandacht. Little Kwara is de plek bij uitstek waar je unieke gamedrives kan beleven, alsook wandelsafari, bootcruises en varen in een traditionele mokoro, telkens onder de begeleiding van een ervaren ranger/gids.

Een typische dag begint met het vroeg gewekt worden voor een ochtend gamedrive. Het perfecte moment om dieren, en dan vooral katachtigen, in actie te zien. Voetsafari's worden eveneens ondernomen en laten je kennis maken met de fauna en flora op een wel heel bijzondere manier, maar onze voorliefde gaat toch ook uit naar de cruiseboot en mokoro safari's. Dit is een zeer unieke manier om de natuur te beleven en te bewonderen. Je ziet namelijk alles vanuit een totaal ander perspectief.

Opmerking: Tarief voor de accommodatie is inclusief alle maaltijden en drankjes (ook alcoholische), alle game viewing activiteiten, wasserijdienst
Geen kinderen toegestaan in Little Kwara
Tussen 20/12 en 4/1 geldt een extra toeslag van 100 US$/per persoon/nacht

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembad

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in