GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hawane Resort

23kamers/units
Swaziland | Hhohho regio | Mbabane Swazi eigenaar/uitbater(s): Robynne Chambers
1404.86 m | Lat:S 26° 12' 52" Long: E 31° 4' 16" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Hawane Resort is een charmant onderkomen, met op de achtergrond de majestueuze Malolotja bergtoppen, in het noorden van Swaziland, op amper 20 km ten noorden van de hoofdstad Mbabane. Wie op zoek is naar avontuur, adrenaline, of net omgekeerd naar wat rust, mag er vrijwel zeker van zijn dit hier gevonden te hebben. Tal van activiteiten kunnen vanuit de lodge ondernomen worden. Bergwandelingen, boottochten, mountainbiken, paardrijden en tal van andere sportactiviteiten behoren tot de mogelijkheden. Ter plekke kunnen gasten genieten van het zwembad, sauna, de Bush Spa, een souvenirwinkel en er is ook kinderopvang, voor wie dat nodig mocht hebben. De op het eerste gezicht wat gek uitziende chalets zijn voorzien van een groot grasdak. Hier maak je kennis met een fusie van modern comfort en traditionele werkwijze en materialen, zoals dat gebruikelijk was voor het maken van de authentieke bijenkorf woningen. Alle chalets zijn prachtig gepositioneerd in een zeer mooi verzorgde tuin en met uitzicht over de natuur en de bergen. Hoewel de kamers sober zijn ingericht, kunnen we stellen dat ze zeer charmant, en zelfs uitnodigend zijn. Op het domein bevindt zich tevens een restaurant, opgetrokken in typische rondavelstijl. Hoewel je hier geen culinaire hoogstandjes moet verwachten, is de keuken eerlijk, voordelig en gevarieerd. Deze maaltijden kunnen perfect aangevuld worden met Zuid-Afrikaanse wijnen, daar de lodge beschikt over een uitgebreide wijnlijst.
Opmerking: Avondmaal 215 rand/pp (2019/2020)

Activiteiten 2019/2020:: - Paardrijden R170 p/p - Wandelen en fietsen (gebeurt op MALOLOTJA) R50 - R300 p/p - Dag op een houseboat R 1000 - max. 8 pax, voor het hoogzeizoen gelden andere tarieven

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopySpaBraaiParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Swaziland te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 februari 2013 geldt er in Swaziland een zogenaamde Bed Levy. Deze kost 7.5 rand/bed (-25,00 €) en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen