GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tau Pan

9kamers/units
Botswana | Central Kalahari | Central Kalahari GR Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Kwando Safaris
952.45 m | Lat:S 21° 9' 23" Long: E 24° 0' 24" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Tau Pan Camp is een zeer uniek kamp, dat als allereerste een vaste plek kreeg in het Central Kalahari Game Reserve. Het kamp draait volledig op zonne-energie, iets waar er in deze regio van het land absoluut geen gebrek aan is. Negen individuele cottages, onder grasdak zorgen voor een zeer persoonlijke aanpak met ter gelijkertijd heel veel aandacht voor privacy. De cottages zijn voorzien van een grasdak en dikke muren, wat ervoor zorgt dat de temperatuur vrijwel constant is op alle tijden van het jaar. Het kamp staat model voor eco-vriendelijk management, net zoals het Nxai Pan Camp nabij Gweta. Onder de activiteiten behoren onder andere dagelijkse gamedrives rond de Tau Pan, een dag bezoek aan Deception Valley, Sunday, Piper, en Passarge Pan, sterren observeren, een authentieke bush brunch, natuurwandelingen en Bushman Tracking. Het Central Kalahari Game Reserve is de grootste, meest afgelegen reservaat in zuidelijk Afrika, en het tweede grootste wildreservaat ter wereld. Het omvat een slordige 52.800 vierkante kilometer. Tijdens, en kort na de zomerregen (Europese winter), worden de vlakke graslanden een uitverkozen plaats voor wilde dieren die zich verzamelen op de beste plaatsen om te grazen. Daaronder zijn grote kuddes springbok en gemsbok, maar ook gnoe, hartebeest, eland en giraf genieten dan van het groene malse gras.Op andere momenten van het jaar, wanneer de dieren zich veel meer verdeelt hebben, geniet je van de ervaring om te reizen door een werkelijk ongerepte wildernis, van schijnbaar oneindige afmetingen.

Het landschap wordt gedomineerd door het zilveren terminalia sandveldt, Kalahari acacia's, en Kalahari appelblad, afgewisseld met graslanden, en bezaaid met af en toe zandduinen, pannen en ondiepe droge rivierdalen. Central Kalahari Game Reserve is uniek in dat het oorspronkelijk werd opgericht in 1961, met de bedoeling te dienen als toevluchtsoord voor de San, in het hart van de Kalahari (en Botswana), waar ze konden hun traditionele manier van leven konden blijven uitoefenen, zonder invloed van de buitenwereld.

Opmerking

- Tarief voor de accommodatie is inclusief alle maaltijden en drankjes (ook alcoholische), alle game viewing activiteiten, (dagelijkse) wasserij
- Kinderen ouder dan 6 jaar welkom. Kinderen onder de 12 kunnen mee op gamedrive als een eigen voertuig wordt gereserveerd. - Prijs van privevoertuig op aanvraag.
- Tussen 20/12 en 4/1 geldt een extra toeslag van 105 US$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in