GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chobe Princess (Ichobezi Luxury Safari Boats)

4kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Dawn en Ralph Oxenham
939.81 m | Lat:S 17° 48' 17" Long: E 25° 8' 47" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
De Chobe Princessess (voormalige Ichobezi Luxury Safari Boats) mogen dan wel in Namibische wateren liggen, hun taak is alvast om gasten te laten genieten van onvergetelijke, unieke safaritochten op de Chobe rivier in het beroemde Chobe Nationaal Park, Botswana. De unieke geografie zorgt ervoor dat je hier vier verschillende landen ziet samenkomen, Namibie, Zambia, Zimbabwe en Botswana. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de korte nabijheid van de wereldberoemde Victoria Watervallen. De meeste gasten worden opgewacht in Kasane, vanwaar ze naar de woonboot worden gebracht. Deze zijn geen grootschalige cruisers, maar intiem, wat zorgt voor exclusieve en vooral heel persoonlijke aandacht. Wat is er mooier dan te kunnen genieten van alle rust en stilte, de unieke fauna en flora, en elke vorm van luxe, terwijl je ligt te dobberen op de Chobe rivier. Er zijn twee cruiseboten, de 18m lange Moli en het zusterschip de Mukwae, welke de nieuwste editie in de familie is. De kamers zijn niet super groot, maar dat kan ook niet anders gezien de compactheid van de boot, waardoor plaats beperkt is. De veranda is dan weer heel welkom, omdat je in alle rust en privacy kan genieten van de natuur.

Belangrijk om weten is dat ten opzichte van andere bootcruises, de Luxury Safari Boats geen bijzondere vertrektijden of dagen hebben. Dat maakt dat je deze riviercruise makkelijk mee kan in je programma verwerken, dit zonder gebonden te zijn aan bepaalde vertrektijden. Elke woonboot heeft kleinere zogenaamde 'tender' bootjes. Die komen met eigen ranger/gids en vergezellen je tijdens de gehele reis. Deze bootjes worden ingezet voor de transfers, en/of om op eigen tempo de Chobe rivier te ontdekken, of aan landactiviteiten te doen. De safari ervaring is werkelijk zeer bijzonder. Dit vooral omdat je de dieren zowel actief ziet op het water alsook het vaste land. Grote kuddes olifanten die de Chobe rivier kruisen, of denk ook maar aan andere diersoorten als nijlpaard, buffel, waterbok, puku, lechwe, impala, leeuw, luipaard en tal van andere diersoorten. Ook aan vogels, vooral watervogels, geen tekort. Visarend, ijsvogels, reigers, en tal van andere soorten hebben hier hun thuis om migreren jaarlijks naar deze locatie. Buiten de riviercruise zijn er ook tal van andere activiteiten die kunnen worden ondernomen, zoals hengelen, een trip in een traditionele mokoro boot of natuurwandelingen op Impalila eiland. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een traditioneel lokaal dorp te bezoeken.

Opmerking: Kinderen van alle leeftijden welkom aan 50%. De tarieven omvatten alle maaltijden, lokale wijn, bier, frisdrank en water. Alle activiteiten zijn inbegrepen, net als het gebruik van materiaal. Ook alle taksen en Park Fees zijn inbegrepen, net als de boottransfer van en naar Kasane Immigrations

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunch

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Zwembad

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in