GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cascade Island Lodge

4kamers/units
Namibie | Zambezi (Caprivi) | Katima Mulilo Namibische eigenaar/uitbater(s): Flame Of Africa
934.81 m | Lat:S 17° 45' 6" Long: E 25° 10' 8" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Cascade Island Lodge (het voormalige Ntwala Island Lodge) ligt binnen een unieke groep van eilanden in de Mambova stroomversnelling op de Zambezi rivier. Deze groep van kleine eilanden bieden een volledige exclusiviteit en vorm van isolement, maar beschikken tevens ook over een ongelooflijk rijke biodiversiteit en een tropische sfeer met wuivende palmbomen. Een zeer unieke locatie, zeker als je weet dat Namibie, Botswana, Zambia en Zimbabwe hier elkaar ontmoeten. De lodge is een en al luxe en telt slechts 4 Suites, waardoor een hoge mate van persoonlijke service, comfort en privacy garant staan. Activiteiten bij Cascade Island Lodge gebeuren voornamelijk op het water, onder begeleiding van ervaren rangers. Denk daarbij aan het observeren van wild, genieten van een prachtige zonsondergang, Island safari's en hengelen. De handige nabijheid van Chobe Nationaal Park garandeert de gasten exclusief toegang tot een unieke fauna en flora. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de nabijheid van een van 's werelds mooiste watervallen, de Victoria Falls. Iedere Suite (twee gasten) heeft z'n eigen boot en ranger ter beschikking. De Suites zelf komen elk met eigen dompelbad, gratis gevulde minibar, en een eigen badkamer met binnen- en buitendouche. Elektriciteit in de kamers wordt opgewekt door middel van generatoren. Naast de ruime open zitruimte, met zowel plaats op het dek, als binnen, is er een eetgelegenheid met open haard. Wijnliefhebber kunnen hier kiezen uit een unieke collectie wijnen in de open wijnkelder. Er is tevens een kleine souvenirshop en een bibliotheek. Bezoekers aan Cascade Island Lodge moeten zeker ook eens kennismaken met de naar schatting 2.000 jaar oude Baobab boom.
Opmerking: Kinderen +12 welkom
Prijzen zijn inclusief alle maaltijden, wasdienst, begeleide activiteiten, boottransfer Kasana, van en naar de immigratiedienst op de Chobe rivier, alsook een selectie aan drankjes, lokaal bier en huiswijn

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembad

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in