GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Aquavit

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Plettenberg Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Linda en Ole Olsen
131.81 m | Lat:S 34° 3' 9" Long: E 23° 21' 43" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Aquavit Gastenhuis ligt vlak bij Bahia Formosa en hier gaat het echt wel om locatie. Een betoverend zicht over Plettenberg Baai, de Indische Oceaan, parelwitte stranden en het Outeniqua gebergte. Meteen bij aankomst merk je dat deze plek een eigen karakter heeft, dat mede dank zij de persoonlijke aandacht die je krijgt van de eigenaren, en tevens uitbaters van dit charmant gastenverblijf, Ole en Linda Olsen. Doordat ze beroepsmatig, maar ook in hun vrije tijd, veel hebben kunnen reizen, heeft Aquavit een beetje van alles uit wereldbestemmingen meegekregen. Geen enkele kamer is hetzelfde, maar laat dit nu net bijdragen tot de sfeer. Een modern en strak gastenhuis, maar telkens je ergens komt, hetzij in de leef- of ontbijtruimte, op het ruime terras bij het grote zwembad, of op de kamers, telkens krijg je een warm gevoel. Er werd ook veel met licht en zachte tinten gewerkt. De ononderbroken prachtige vergezichten komen er gratis bij. Alle vijf de kamers werden individueel gedecoreerd en een Afrikaanse tint ontbreekt er niet. Draadloos internet en alle andere comfort en nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Dagelijks wordt door Linda en haar personeel een heerlijk, uitgebreid ontbijt geserveerd. Hoewel Aquavit niet direct aan het strand gelegen is, hoeft dit helemaal niet een negatieve invloed te hebben. Tal van parelwitte stranden zijn makkelijk bereikbaar met de wagen, net als het bruisende centrum van Plettenberg Bay, met tal van terrasjes en heerlijke restaurants, maar ook winkelgelegenheid liggen binnen handbereik. Plettenberg Bay ligt ook vlak bij tal van attracties, zoals World of Birds, Monkeyland en Tsitsikamma Nationaal Park, dat onderdeel uitmaakt van het vele grotere Garden Route National Park. Paragliding, mountainbiken, wandelen (al dan niet op het strand), walvis en of dolfijnen spotten, en nog veel meer andere leuke dingen zullen u vast en zeker er van overtuigen dat u hier liefst nog wat langer had willen vertoeven, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Kinderen +12 welkom. Op kerstdag is er geen mogelijkheid om in of uit te checken. Wie wenst kan op kerstavond mee genieten van een 5-gangen diner, wat best vooraf gereserveerd wordt. Wie wenst te reserveren in de periode 15/12 tot 28/2, betaalt 100% vooraf. Dit bedrag wordt niet terugbetaald door de eigenaar. Een minimum van 3 nachten geldt in die periode. Wie Aquavit bezoekt moet er rekening mee houden dat er twee Golden Retrievers rondlopen. Ze zijn goed getraind, maar mogelijk heeft u liever geen huisdieren, hou hiermee dus rekening bij reservatie.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in