GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Jamala Royal Safari Lodge

5 5kamers/units
Zuid-Afrika | Madikwe | Molatedi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Rodney Steyn
1059.93 m | Lat:S 24° 48' 15" Long: E 26° 24' 17" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer

Voorlopig dicht als gevolg van zware brand in december 2022.


Jamala Madikwe Royal Safari Lodge is gelegen in het malariavrije Madikwe Game Reserve. Dit uniek natuurgebied omvat een slordige 75.000 hectare en dat maakt dat het het vierde grootste privaat natuurgebied van het land is. Jamala omvat vijf particuliere villa's met uitzicht op dit prachtige reservaat. Elke villa omvat complete luxe, maar vooral ook veel privacy. Ze werden zo geplaatst dat ieder gast perfect kan genieten van de open natuur en de wilde dieren die de lokale waterput aandoen, waaronder de Big Five (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant). De villa's beschikken over een eigen ruime leef- en woonruimte met open haard, een grote badkamer en een eigen zwembad. Bij het hoofdgebouw kunnen de gasten genieten van maaltijden bereid door de bekroonde chef-kok, Nico Verster. Nico neemt zijn gasten graag mee op een reis van sensuele lekkernijen. Nico is trouwens samen met Rodney Steyn de eigenaar van deze unieke plek.

Als gevolg van Operatie Phoenix, de grootste verplaatsing van wild in zijn soort, werd Madikwe een unieke plek. Meer dan 8.000 dieren waaronder de bedreigde Afrikaanse wilde hond en liefst 350 vogelsoorten hebben hier hun permanente verblijf. Een speciaal kenmerk van Madikwe ligt in zijn unieke ligging, een overgangszone aan de rand van de Kalahari, waar een aantal zeldzame vogelsoorten voorkomen. Gamedrives in het Madikwe Game Reserve zijn dan ook anders dan anders. Ervaren rangers/spoorzoekers nemen je hier mee op een ongelofelijke gamedrive in open voertuig en brengen je naar locaties waar je het wild van zeer kort bij kan observeren en fotograferen. Zeker is dat ze er alles aan doen om de ervaring zo spannend en onvergetelijk mogelijk te maken.

Opmerking: 

- Kinderen ouder dan 16 jaar welkom. 
- Tarieven zijn inclusief alle maaltijden, lokale dranken, thee, koffie en frisdrank, twee gamedrives (in de late namiddag en 's ochtends vroeg). Transfer van en naar de landingsstrip. 
-Gate Entry is 220 rand/pp (en 110 rand/kind) en Conservation Levy is 220 rand/pp per dag (110 rand/kind per dag) en deze zijn niet inbegrepen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in