GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kana Kara Camp

5kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): An African Anthology
944.21 m | Lat:S 19° 39' 34" Long: E 23° 28' 45" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Kana Kara is een recent gebouwde lodge en gelegen in een prive concessie in het noordelijk deel van de unieke Okavango Delta. Deze locatie omvat een uitgestrekt gebied tussen de Selinda Spilway en de Vumburarivier. Kana Kara omvat slechts 5 Meru tenten en dat betekent dat er heel veel aandacht gaat naar het comfort en het welzijn van elke individuele gast. Iedere tent heeft zijn eigen badkamer met douche. De tenten werden strategisch tussen inheemse bomen geplaatst, dit zodat ze beschermd zijn voor de zon en de nodige privacy bieden, alsook een prachtig uitzicht over de unieke omgeving. Om deze kleinschalige lodge nog unieker te maken, zijn er geen elektriciteitsvoorzieningen in de tent en het hoofdgebouw, maar wordt er gebruik gemaakt van olielampen en kaarsen, alsook LED-verlichting op zonne-energie, wat natuurlijk iedere romantische ziel kan bekoren. Gasten die batterijen dienen te laden, kunnen dit doen bij de receptie. Vanuit de lodge worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals een gamedrive met een ervaren ranger/gids en spoorzoeker, alsook een boottocht in een traditionele mokoro. tevens zijn er begeleide wandelingen op de omringende eilandjes, waarbij je op een leerrijke manier kennis zal maken met de lokale fauna en flora. Wees niet verrast dat je een olifant of andere diersoorten op je pad zal tegenkomen. Hengelen behoort eveneens tot de mogelijkheid. Er zijn geen echte vaste tijden voor wanneer activiteiten plaatsvinden, en de gasten zijn ook niet gebonden aan 'nu dit of nu dat', heel relax wordt er gekeken welke activiteit het de gasten het meest aanspreekt, of welke ze nog niet gedaan hebben, en meteen wordt hierop ingesprongen. Het avondmaal wordt maar al te graag geserveerd in de open boma, bij het kampvuur en onder een onmetelijke sterrenhemel. De Okavango Delta ontdek je hier in zijn ware schoonheid.
Opmerking: Kinderen +12 welkom
Tarieven omvatten de overnachting, alle maaltijden, een selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische drankjes, transfer van en naar Seronga en Mapula Airstrip. Dagelijks twee activiteiten (bush walk, gamedrive en mokoro trip)
Luchttransfers zijn niet inbegrepen, prijzen op verzoek beschikbaar

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembad

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in