GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kadizora Camp

10kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Seronga Botswaanse eigenaar/uitbater(s): African Anthology
977.42 m | Lat:S 18° 53' 19" Long: E 22° 35' 19" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Kadizora is de nieuwste aanwinst van de African Anthology hotelgroep en telt 4 standard en 9 luxe tenten onder canvas, elk met royale leefruimte en omgeven door luxe voorzieningen die je eerder zou denken aan te treffen in een luxe hotel. Gasten kunnen opteren voor een twin (twee enkele bedden) of voor een dubbel bed. De badkamers zijn telkens en-suite en beschikken over een bad en een traditionele buitendouche. Elke tent staat op een dek en gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de Delta, rijk aan vogels en heel wat wildsoorten. Op het terrein bevindt zich tevens een zwembad, een open leefruimte, met zowel binnen als buiten faciliteiten, met bar en een souvenirshop. De Boma is de plaats bij uitstek voor het avondmaal onder een heldere sterrenhemel, terwijl het kampvuur brandt. De ochtend is het uitgelezen moment om een trip in een traditionele mokoro te maken en uw ranger/gids zal er alles aan doen om tijdens deze trip dieren op te sporen in de haast eindeloze stroom van rivieren en zijrivieren. Buiten de mokoro trip zijn er 's ochtends ook voetsafari's die u op een gans andere manier laten kennis maken met de natuur. Verder zijn er in de late namiddag telkens gamedrives in open jeep en ook hier gaat de ranger/gids ervoor zorgen dat u dicht bij de dieren zal komen. Misschien wel de meest spannende ervaring van allemaal is de introductie van ballonsafari in de Okavango Delta. Stel je voor, in alle rust en stilte de natuur aanschouwen vanop een comfortabele hoogte, de meest unieke positie over een oppervlakte van ongeveer 120.000 hectare wilde, zeer unieke, natuur. Dit is een belevenis die nooit vergeten zal worden.

Kadizora Camp is enkel bereikbaar door middel van een 40 minuten durende vlucht vanuit Maun, het belangrijkste knooppunt voor de Okavango Delta.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: De tarieven omvatten de accommodatie, alle maaltijden, thee/koffie en snacks, geselecteerde lokale drankjes, fridsdranken en water, twee dagelijkse safari activiteiten (gamedrive, mokoro trip, boottrip of village tour), wasserijdienst (max.2 stuks per persoon per verblijf) en transfer van en naar de Kadizora airstrip

Kinderen:
- Kinderen +6 jaar welkom.
- Kinderen 6-12 jaar aan kindertarief indien ze een luxe tent delen met 2 betalende volwassenen.
- Er zijn 4 kampeerbedden ter beschikking en deze kunnen enkel in een luxe tent worden bijgezet (max. 1 per tent).
- Kinderen 6 tot 12 jaar mogen deelnemen aan activiteiten mits goedkeuring van de gids/ranger.


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopy

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Seronga (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in