GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Samara Game Reserve

5 7kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Graaff Reinet Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Jenny McFadyen
856.62 m | Lat:S 32° 21' 13" Long: E 24° 51' 35" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Er zijn nog zo van die plekjes waar je van dacht dat ze enkel bestaan in dromen. Samara Game Reserve in het hart van de Groot Karoo is er zo eentje. Gelegen in de malaria-vrije Oost Kaap en op een plek waar de tijd wel lijkt te hebben stilgestaan. Een plek die uitnodigt om even te pauzeren, te ademen en te reflecteren. Hier zie je de meest spectaculaire zonsondergangen en sterrenhemel, dit terwijl je omringd bent met een domein van een slordige 70.000 hectare puur natuur. Hier zullen professionele gidsen u laten kennismaken met onder andere cheeta, en prachtige kuddes antilopen, zoals eland en spiesbok, maar ook de bedreigde Kaapse bergzebra, klipspringers of steenbok. Op het domein werden ook fossielen teruggevonden uit een lang verleden, net als goed bewaarde rotsschilderingen, gemaakt door de lokale San, die dit gebied beschouwden als hun jachtterrein. Op het domein zijn verschillende type accommodatie terug te vinden. De drie Karoo Suites zijn drie individuele cottages die in de tuin gelegen zijn. Deze zijn groter dan de Lodge Suites en hebben ook nog iets meer luxe. Elke suite heeft haar eigen en-suite badkamer, inclusief een buitendouche, airconditioning en een eigen open haard. De drie Lodge Suites bevinden zich in het hoofdgebouw. Ze zijn verbonden met een open veranda, van waar je een prachtig mooi zicht hebt op de prachtige omgeving. Ook deze beschikken over alle moderne comfort, waaronder airconditioning en een en-suite badkamer. Er zijn ook de twee Sibella Suites. Deze zijn met elkaar verbonden door middel van een binnendeur en beschikken over een eigen badkamer met douche en geven uit op een houten dek. Van hier uit heb je zicht op de waterput, die een geliefde plek is voor heel wat vogelsoorten. Wie zich helemaal wil afzonderen kan overwegen om met een groep van maximum 10 gasten te kiezen voor de Mountain Retreat Eco Lodge. (minimum 3 nachten). Gasten moeten er zich wel van bewust zijn dat deze self-catering lodge geen elektriciteit heeft, maar laat dat nu net bijdrage tot de echtheid van deze lodge.
Opmerking: Kinderen van alle leeftijden welkom in de Karoo Lodge, maar alleen kinderen ouder dan 14 jaar in The Manor. Vanaf 8 jaar zijn ze ook welkom op de gamedrives, ofwel kan er een privé-voertuig worden geboekt (op aanvraag en best op voorhand vastleggen aan een bijkomende kost). Geen kindertarief in de familie suite (vast tarief voor 4 personen).

Er is een minimumverblijf in The Manor van 2 nachten. In hoog- en laagseizoen is het tarief van The Manor bij exclusieve boeking geldig voor 6 personen (7e en 8e personen betalen wel een lager tarief), en in de piekperiode is het tarief van The Manor voor 8 personen.

Een conservation fee is van toepassing voor alle gasten (300 rand/pp per dag). Deze wordt ter plekke afgerekend bij vertrek.
Tarieven zijn inclusief de accommodatie, alle maaltijden, thee en koffie, twee game activiteiten per dag, het Aardvark kinderprogramma en geselecteerde drankjes tijdens de gamedrive of activiteiten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Het kost wat moeite om er te geraken, hoewel dit al deel uitmaakt van het plezier. Is verder absolute "outward bound" ervaring. Schitterende ligging.

Malschaert Party (06-02-2018)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in