GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mowani Mountain Camp

12kamers/units
Namibie | Kunene | Twyfelfontein Namibische eigenaar/uitbater(s): Chiwani Safari Camps
697.96 m | Lat:S 20° 30' 14" Long: E 14° 25' 21" check-in: 13:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Mowani Mountain Camp staat voor elegantie, luxe, comfort en schoonheid, dit allemaal terug te vinden in het hartje van Damaraland. Daar waar woestijn, droogte en hitte overheersen, lijkt het of je terecht bent gekomen in een klein stukje paradijs, genaamd Mowani Mountain Camp. Tussen granieten en zandstenen keien is het camp netjes weggemoffeld in een prehistorisch landschap.

De dertien gastenkamers werden in Duitsland bekroond met een eco-design award en vooral vanwege hun architecturale vorm en uitstraling. Op houten platformen werden moderne tenten onder canvas en een rieten dak ondergebracht en lijkt het alsof ze een zijn geworden met de kleuren en vormen van de natuur. De openheid van iedere tent zorgt er ook nog eens voor dat gasten kunnen genieten van het wijde uitzicht over de open natuur, de heuvels en de prachtige zonsondergang die vrijwel elke avond omtovert in een sprookje. Er zijn twee luxe suites, die een zogenaamde 'open-air' badkamer hebben, alsook een grote leefruimte en een houten terras waar, indien gewenst, het avondmaal in alle privacy kan worden opgediend. De Suites zijn dan weer in klei en natuursteen opgetrokken, ook weer onder een verkoelend grasdak en heel veel aandacht gaat naar de afwerking en uitstraling van deze kamers. Licht speelt daarbij een belangrijke rol. En dan zijn er ook de kleine details zoals een buitendouche, televisie op de kamer (alsof je die zal nodig hebben), een minibar, kluisje en badjassen, om slechts enkele te noemen. Wie helemaal weg is van de rust en privacy kan ook kiezen voor de ruime Mountain Suites, die eveneens voorzien zijn van alle comfort en warme uitstraling genieten. De openheid met de natuur is zo overweldigend dat je hier best een nog vele langere tijd had willen doorbrengen, een met de natuur.

De Mowani Mountain Camp rangers zorgen ervoor dat ook op het vlak van activiteiten het u aan niets ontbreekt. De kennis die ze in hun jonge leven hebben opgebouwd delen ze graag met de gasten. Onder de brede waaier van activiteiten behoren onder andere een bezoek aan de prachtige Twyfelfontein regio, de zoektocht naar de zeldzame woestijnolifanten of een culturele tour, om slechts enkele te vernoemen. Daarbij staan behoudt van de natuur en duurzaam toerisme hoog in het vaandel.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Fully inclusive 2 nachten pakket omvat alle maaltijden, te beginnen met de lunch op dag 1 plus twee activiteiten. 
- Conservation levy is 295 N$/pp per nacht (325 N$/pp in 2025) (niet inbegrepen in de tarieven).
- Tarieven 3-nachten verblijf op aanvraag.

Kinderen: 

- Kinderen onder 3 jaar gratis. Tussen 3 en 12 jaar in een kiddies tent of delend met de ouders op een kampeerbed, inclusief ontbijt en diner. Lunch en activiteiten niet inbegrepen. Vanaf 13 jaar wordt volwassen tarief gerekend en kan er niet meer gedeeld worden met de ouders. Kinderen onder 6 jaar zijn niet toegelaten op game drives tenzij een privaat voertuig geboekt wordt (prijs op aanvraag). 
- Kindertarief aan 3038 N$ per kind (1 nacht) en 8613 N$ per kind (2 nachten package) (2025)

Maaltijden 2024 (DBB):
- Lunch: 340 N$/pp
- Lunchpakket: 230 N$/pp
- Diner (3-gangen): 735 N$/pp
Activiteiten 2024 (DBB):
- Olifant/Nature Drive (4 - 6 uur, 's ochtends), incl. drankjes: 1425 N$/pp
- Twyfelfontein, Burnt Mountain en Organ Pipes (2 uur in de middag), incl. drankjes: 1050 N$/pp


Maaltijden 2025 (DBB):

- Ontbijt: 355 N$/pp
- Lunch: 375 N$/pp
- Lunchpakket: 255 N$/pp
- Diner (3-gangen): 805 N$/pp

Activiteiten 2025 (DBB):

- Olifant/Nature Drive (4 - 6 uur, 's ochtends), incl. drankjes: 1550 N$/pp
- Twyfelfontein, Burnt Mountain en Organ Pipes (2 uur in de middag), incl. drankjes: 1175 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prachtige ligging !

Mr & Mrs Stollenwerk-Gregorius (25-09-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in