GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Fairlight Beach House

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Sunshine Coast | La Mercy Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Bruce en Michelle
14.82 m | Lat:S 29° 40' 31" Long: E 31° 6' 53" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Fairlight Beach House is een prachtig gastenverblijf gelegen aan het Umdloti strand dat het vasteland verbindt met de warme Indische Oceaan. Deze regio langsheen de geliefde Sunshine Coast wint meer en meer aan populariteit. Zo bewijst de snelle groei van het aantal investeerders in de eigendommen langsheen deze kuststreek, maar ook de komst van King Shaka International Airport, die de poort is naar zowel Zoeloeland alsook Durban en omstreken. Fairlight beschikt over tien kamers, net niet te groot om zoveel mogelijk privacy te garanderen, met daarbij een uitstekende service. Vrijwel alle kamers hebben zicht, of deels zicht over de Indische Oceaan. De kamers werden van alle moderne comfort voorzien, denk maar aan televisie, minibar, airconditioning, kluisje en dergelijke. Umdloti strand wordt beschouwd als een van Zuid-Afrika's best bewaarde geheimen en Fairlight bevindt zich nu net op deze unieke plek. De Indische Oceaan biedt een overvloed aan watersportactiviteiten,net als het observeren van dolfijnen en walvissen, of wat dacht u van diepzeevissen, surfen, kite surfen of gewoon relaxen op het strand. Een adresje om zeker te onthouden voor diegene die wil genieten van zon, zee en strand.
Opmerking; Tijdens het piekseizoen geldt een minimum van 4 nachten. Tijdens feestdagen en of schoolvakanties geldt een minimum van drie nachten, tenzij anders werd overeengekomen.
Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis op de kamer van de ouders. Babybedje op verzoek beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedWildGolfNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin La Mercy (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in