GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sango Safari Camp

6kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Khwai District Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Bush Ways
939.37 m | Lat:S 19° 9' 48" Long: E 23° 45' 46" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Sango Safari Camp is gelegen in een schaduwrijke omgeving met een prachtig uitzicht over de Khwai rivier en aan de rand van het nog traditionele dorp Khwai, grenzend met het Moremi Game Reserve. De lodge werd genoemd naar de Sango afstammelingen uit deze regio. Het kamp is de ideale uitvalsbasis om deze unieke regio te verkennen. Het is een relatief klein kamp waar slechts zes Meru tenten zijn ondergebracht en er dus heel veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. De tenten zijn zeer netjes verzorgd, ruim en opgesteld op een houten platform, met uitzicht over de rivier. Verwacht hier geen overdreven luxe, maar eerder eenheid met de onmetelijk mooie natuur. Zo is er bij iedere tent een zogenaamde 'bucket' douche die buiten de tent in alle prive is opgesteld. Hier vormt de Khwai rivier de natuurlijke grens tussen de concessie en het Moremi Game Reserve. Dieren kunnen zich hier geheel vrij bewegen, wat een verblijf in deze lodge nog unieker maakt. Gamedrives worden uitgevoerd in het Moremi Game Reserve, onder de begeleiding van een ervaren ranger/gids, en dit in open voertuigen. Vanuit de lodge worden ook begeleide voetsafari's (*) ondernomen. Nog een unieke safari is met een traditionele mokoro. De gids neemt je mee op het water en laat je uitgebreid kennis maken met de unieke fauna en flora. Wie kiest voor de Self Drive formule, kan best alle activiteiten vooraf reserveren om teleurstelling te voorkomen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen

- Kinderen tussen 2-12 jaar aan kindertarief
- Kinderen -12j zijn niet toegelaten op de mokoro activiteiten.
- Kinderen -16j zijn niet toegelaten op de wandelactiviteiten.
- Kinderen - 6 jaar worden niet toegelaten op de game drives.

Jeb hebt de keuze uit volgende opties voor uw verblijf, op basis van:
- DBB (Diner, bed and Breakfast)
- FB (Full board) met 2 activiteiten per overnachting incl. park fees + optionele night drive.
- Indien je niet op basis van Full board met activiteiten boekt, dan kan je activiteiten op eigen houtje doen of deze a la carte boeken via de lodge. Hou er wel rekening mee dat deze activiteiten best vooraf geboekt worden om beschikbaarheid te garanderen.

Maaltijden 2024

- Lunchpakket: 19 US$/pp

Activiteiten 2024

- Game drive in Khwai Concessie of Moremi Game reserve (3 uur): 85 US$/pp (incl. park fees)
- Game drive in Khwai Concessie of Moremi Game Reserve (volledige dag) - 165 US$/pp (incl. park fees en lunch)
- Mekoro-excursie (2,5 uur) - 60 US$/pp
- Nachtsafari (2,5 uur) - 70 US$/pp 
- Cultural experience (2 uur) - 33 US$ pp

Transfers 2024
- per 4x4 (ong. 3 u rijden) vanuit Maun: 245 US$/pp per transfer (min. 2 personen)
- per vliegtuig van of naar Maun: 356 US$/pp per transfer 
- per vliegtuig van of naar Kasane: 550 US$/pp per transfer

Inbegrepen in alle tarieven is de transfer van en naar Khwai airstrip indien je invliegt vanuit Maun

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Super service, super onthaal. Uitmuntende gids, alles super geregeld. Uitstekende locatie om wild te spotten: leeuwen, luipaarden, cheeta's... Mooie afsluiter van onze Botswana reis.

Caroline en Kris Van der Meirsch - Pieters (29-11-2015)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in