GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chobe Elephant Camp

11kamers/units
Botswana | Chobe West | Ngoma Bridge Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Bush Ways
949.79 m | Lat:S 17° 56' 50" Long: E 24° 42' 3" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Chobe Elephant Camp is een van de nieuwste creaties van Bush Ways. Deze lodge ligt hoog op een rotsachtige heuvelrug met uitzicht op de beroemde Chobe rivier. Deze uniek ontworpen lodge profiteert van het ongelooflijke mooie uitzicht over het weidse omgeving. Hier kunnen gasten genieten van de geluiden van de bush en een adembenemende zonsondergang, terwijl ze genieten van een drankje. Chobe Elephant Camp is gelegen aan het beroemde Chobe Nationaal Park, met haar rijke dierenwereld. Het kamp biedt haar gasten een echt Afrikaans avontuur, mede door de nabijgelegen traditionele Sibuya stam. Men is er in geslaagd om de lodge een soort van traditionele landelijke boerderij uitstraling te geven, maar dan in de positieve zin. De kamers zijn ruim en netjes verzorgd. Het kamp telt 10 kamers en een family suite. De kamers beschikken zowel over een binnen als buitendouche. Iedere kamer heeft ook zijn eigen stoep vanwaar je kan genieten van een prachtige uitzicht. De muren van de kamers en het hoofdgebouw zijn opgetrokken uit zandzakken. Deze unieke manier van bouwen zorgt ervoor dat de kamers goed geisoleerd zijn en er op een ecologische manier zuinig wordt omgesprongen met energie en de kamers ten alle tijden fris blijven, ondanks de hitte aan de buitenkant. Zonne-energie zorgt voor de nodige elektriciteit en waar mogelijk werd gebruik gemaakt van duurzaam materiaal, lokaal hout of gerecycleerd materiaal. Vanuit de lodge kunnen een verscheidenheid aan activiteiten worden ondernomen. Om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken zijn er geen echte vaste 'rituelen', maar wordt er geluisterd naar wat ze wensen op de dag zelf. Bijvoorbeeld of safari in open voertuig, onder de begeleiding van een zeer ervaren ranger/gids, of per boot over de Chobe rivier, of wat dacht je van een voetsafari in het nabij gelegen Forest Reserve en/of op bezoek gaan bij de Sibuya stam. De lodge is vanuit Kasane, Victoria Falls of Livingstone bereikbaar via de lucht, of over land. Wie kiest voor de Fully Inclusive formule geniet ook gratis transfers van en naar Kasane.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking

Fully Inclusive (FI): transfer van/naar Kasane, dagelijkse activiteiten, alle maaltijden, lokale drankjes, park fees, en community levy inbegrepen. 
- Wie twee nachten verblijft, zal ook een bootcruise op de Chobe rivier worden aangeboden. In overleg met het management wordt bepaald wat wanneer zal plaats vinden. 
- Self-drive optie (DBB) omvat de overnachting en alle maaltijden. 
- Minimum leeftijd voor de bootcruise en game drives is 6 jaar.

Maaltijden 2024

- Lunchpakket: 19 US$/pp

Activiteiten 2024
- Gamedrive Chobe (3 uur, incl. park fee): US$ 110/pp
- Volledige dag gamedrive in Chobe (incl. park fee en lunch): US$ 206/pp
- 2,5 uur bootcruise Chobe (incl. park fee): US$ 88/pp
- Volledige dag bootcruise + gamedrive Chobe (inclusief park fee en lunch): US$ 206/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Ngoma Bridge (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in