GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Warm Hands Guesthouse

10kamers/units
Botswana | Southern District | Kanye Botswaanse eigenaar/uitbater(s):
1351.47 m | Lat:S 24° 58' 27" Long: E 25° 18' 0" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Warm Hands is gelegen in Kanye, een stad gelegen in het zuiden van Botswana. Het is het administratieve centrum van het Southern District. Kanye is een origineel Bangwaketse dorp; Bangwaketse is een van de grootste stammen in Botswana. Kanye is een van de oudste grote centra in Botswana, opgericht door Europese kolonisten in 1853. Het is momenteel de hoofdstad van de Bangwaketse stam waarvan King Malope II zoon van Seepapitso IV koning is. Kanye is gelegen in de bergachtige regio van Zuid-Botswana. Het wordt begrensd door Moshupa, Lobatse, Jwaneng en ligt op 45 minuten rijden van Gaborone, de hoofdstad van Botswana. Het gastenhuis is een ideale tussenstop tussen Zuid-Afrika en Maun, voor een bezoek aan de wereldberoemde Okavango Delta.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Kanye (0)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in