GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Thebe River Safaris

30kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Louis
932 m | Lat:S 17° 47' 3" Long: E 25° 10' 46" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Thebe River Safaris is ideaal gelegen voor bezoekers van het Chobe Nationaal Park. Deze lodge heeft een mooie, rustieke uitstraling en biedt betaalbare accommodatie met tweepersoonskamers en kampeerruimte. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche. Alle bedden zijn voorzien van klamboes, die zorgen voor een goede nachtrust, maar ze zijn eveneens uitgerust met airconditioning, waardoor je sowieso geen last zal hebben van vervelende insecten. De familiekamer heeft een tweepersoonsbed en via een tussendeur kom je in een andere kamer met twee eenpersoonsbedden, ideaal dus voor gezinnen. De kamers worden dagelijks schoongemaakt en beschikken over koffie- en theefaciliteiten. De kampeerruimte beschikt over overdekte kookzones. De sanitaire voorzieningen, net als douche en wastafels worden gedeeld met de andere kampeerders.

Op het domein is ook een restaurant en bar met uitzicht op de Chobe rivier. Gasten kunnen genieten van een maaltijd of een drankje aan de bar. De keuken is sober, dus verwacht vast en zeker geen culinaire hoogstandjes. In de bar, die vlak bij het zwembad gelegen is, is er ook satelliet televisie voor wie graag op de hoogte blijft van nieuws en sport. Thebe River Safaris organiseert dagelijks ochtend of middag gamedrives in het Chobe Nationaal Park. Deze worden uitgevoerd door een ervaren ranger/gids in open voertuig. Verder kan je ook een riviersafari ondernemen, eveneens in het Chobe Nationaal Park. Er is keuze uit twee verschillende type boten, de grotere cruiser of kleinere speedboten. Verwacht hier geen culinair genot en ook geen super deluxe kamers, zeker niet als je ziet wat je voor de voorzieningen betaalt. Wie een beetje naast het sobere, niet al te moderne comfort kan kijken, zal hier zeker tevreden zijn over het verblijf. Je zit iets uit het centrum van Kasane, maar maakt net als alle andere lodges in de buurt, ideaal gebruik van de gamedrives en bootcruises in een van de mooiste plekjes van Botswana en dat tegen democratische prijzen.

Opmerking: Prijzen inclusief Goverment Bed Levy van 10 BWP per persoon per nacht. Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis bij de ouders (1 per kamer). Kinderen tussen 6 en 12 aan kindertarief.
Activiteiten 2020/2021:
-Bootcruise Chobe: 475 pula/pp (incl. parkfees) 
-Gamedrive Chobe: 475 pula/pp (incl. parkfees) 
-Combo 2 activiteiten (op 1 dag): 863 pula/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in