GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Majestic Five Hotel

4 162kamers/units
Botswana | Central | Palapye Botswaanse eigenaar/uitbater(s): reservations
943.95 m | Lat:S 22° 34' 36" Long: E 27° 4' 57" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Majestic Five Hotel in Palapye biedt wereld reizigers en zakenmensen warme en gastvrije accommodatie en conferentiefaciliteiten. Warme weelderige kleuren en unieke ontwerpen verwelkomen u terwijl attente en vriendelijke service een ervaring van comfort en warmte geeft. Majestic Five Hotel is gelegen langs de A1 snelweg tussen Gaborone, de hoofdstad van Botswana en de tweede grootste stad, Francistown. Dit hotel is tevens een ideale stop-over vanuit Maun naar Johannesburg. Verder zijn er ook heel wat noordoostelijke grensposten tussen Bostwana en Zuid-Afrika die een makkelijke verbinding vormen voor deze delen van het land.

Ongeveer 17 km buiten Palapye , dicht bij het dorp van Malaka , zijn de overblijfselen van Phalatswe, ook wel het Oude Palapye genoemd en de hoofdstad van de Bamangwato -mensen onder Khama III 1889-1902. Andere bekende toeristische attracties in de buurt van Palapye zijn onder andere de Khama Rhino Sanctuary, waar je een game drive kan maken, vooral om op zoek te gaan naar de bedreigde zwarte en witte neushoorn, en de Tswapong Hills die van historisch belang zijn, evenals het Moremi Gorge, een gebied van grote schoonheid.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieHaardrogerInternetSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StadWildNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

gemakkelijk gelegen op doorweg naar Botswana

Jan en Michele Van Celst (21-08-2018)

onze accommodatiesin Palapye (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in