GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cresta Botsalo hotel

4 50kamers/units
Botswana | Central | Palapye Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Cresta Hotels
935.05 m | Lat:S 22° 32' 21" Long: E 27° 5' 19" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Cresta Botsalo hotel is gelegen langsheen de snelweg tussen de hoofdstad en Francistown in het stadje Palapye. Het hotel biedt goed uitgeruste conferentiezalen en 50 comfortabele kamers met airconditioning en persoonlijke service om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dineren kan in de Savuti Grill, of je kan gewoon genieten van een cocktail aan het zwembad . Van hieruit kan je tevens de geschiedenis van de Bangwato stam en de rustplaats van hun Koning, Sir Seretse Khama verkennen. Het hotel heeft haar eigen parkeergelegenheid, een gym en zwembad. De kamers beschikken eveneens over een eigen badkamer, televisie, telefoon en draadloos internet.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadInternet toegangParkeerplaats

In de kamers:

TelefoonRookverbodThee en koffieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StadWildNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Palapye (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in