GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ghoha Hills Savuti Lodge

11kamers/units
Botswana | Chobe West | Savuti Botswaanse eigenaar/uitbater(s): manager
931.7 m | Lat:S 18° 26' 4" Long: E 24° 13' 3" check-in: 13:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Ghoha Hills Savuti Lodge is een ecovriendelijke lodge waar luxe, comfort en persoonlijke aandacht centraal staan. De lodge ligt op de richels van de gelijknamige Ghoha Hills in het Chobe Nationaal Park, dit op ongeveer 150 km ten zuidwesten van Kasane en 230 km ten noordoosten van Maun. De accommodatie bestaat uit goed ingerichte luxe tenten onder canvas en geplaatst op een houten dek. Deze plek is zeer bijzonder in een vredige en vooral heel rustige omgeving. De bedden worden hier opgewarmd door de ondergaande zon en de nacht komt tot leven met de vreemde, intrigerende geluiden van de bush. De lodge of liever het hoofdgebouw is voorzien van een eethoek, een bar en een souvenirwinkel. De hele lodge draait puur op zonne-energie. Als je 's avonds terugkomt van je bootsafari dan is de lodge vredig, en vooral gezellig opgelicht met heel wat lantaarns die een bijzondere sfeer uitstralen. Safari's vinden plaats in gemotoriseerde boten en/of de klassieke mokoro. Onder begeleiding van een ervaren ranger/gids baan je jezelf een weg doorheen de vele natuurlijke kanalen. Het kamp heeft ook zijn eigen netwerk van wegen rondom het kamp, wat safari over land eveneens mogelijk maakt. Tevens worden voetsafari's georganiseerd onder begeleiding van een ervaren ranger.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

Kinderen tot 2 jaar aan 10% van volwassen tarief. Kinderen tussen 3-11 jaar aan 50% van de volwassen tarief, en kinderen tussen 12-15 jaar aan 75% van volwassen tarief. 

Tarieven per overnachting zijn inclusief alle maaltijden, thee en koffie, snacks, een selectie van alcoholische en niet-alcoholische drankjes, wasserette, activiteiten, taksen en toegang voor het park. Niet inbegrepen zijn geimporteerde drankjes, visa, transfers en persoonlijke uitgaves.
Transfer vanuit Kasane met voertuig van de lodge (via de weg): 250 US$ per persoon per traject (min. 2, max. 4 personen) of via de lucht: 290 US$/pp.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembad

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in