GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hwange Safari Lodge

30kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Hwange Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): African Sun limited
1035.68 m | Lat:S 18° 39' 26" Long: E 26° 58' 41" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Hwange Safari Lodge is gelegen op zeer korte afstand van het gelijknamige Hwange Nationaal Park, een gebied dat zowat 14.650 vierkante kilometer ongerepte Afrikaanse bush omvat. Tevens is de lodge zeer direct gelegen op slechts een uur rijden van de wereldberoemde Victoria Watervallen. De Lodge omvat 100 goed ingerichte kamers en suites. Alle kamers zijn best ruim en te allen tijde netjes verzorgd, al moeten we bekennen dat de faciliteiten toe zijn aan vernieuwing. Hwange Safari Lodge is geschikt voor een breed scala aan individuen en groepen die uit zijn naar avontuur en dan vooral om de wilde dieren te ontdekken in hun vrije omgeving, waaronder de Big Five (neushoorn, buffel, luipaard, leeuw en olifant). De gamedrives worden vanuit Hwange Safari Lodge dagdagelijks georganiseerd onder begeleiding van een ervaren ranger/gids. Deze gamedrives vinden plaats vroeg in de ochtend en/of laat in de namiddag.

Hwange Safari Lodge staat ook bekend voor haar zogenaamde 'Bush Dinners', die best vooraf besteld kunnen worden. Let wel dat er minimum 12 kandidaten moeten zijn die aan het avondmaal willen deelnemen. Wie liever in de lodge de maaltijden nuttigt kan rekenen op een volledig buffet diner en traditionele Afrikaanse gerechten. Wanneer er in de lodge grote groepen vertoeven zal er ook aandacht worden geschonken aan traditionele dansen en zang en zijn ook de andere gasten hier getuige van. Vanuit Hwange Safari Lodge kan ook een bezoek worden gebracht aan een lokaal traditioneel dorp.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Fully Inclusive (FI) omvat alle maaltijden en 1 activiteit per dag. Tarieven op aanvraag.
- 1 kind van 0 tot 6 jaar kan gratis logeren bij de ouders in een deluxe kamer. Kind betaalt wel 50% van de maaltijden.
- Extra game drive @ 75 US$/pp, excl. park fees

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen