GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Troutbeck Resort

73kamers/units
Zimbabwe | Mutare | Nyanga (Inyanga) Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): African Sun Limited
2025.54 m | Lat:S 18° 10' 57" Long: E 32° 48' 34" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De hoogste piek van Zimbabwe, Mount Inyangani, biedt de prachtige achtergrond voor Troutbeck Resort, gelegen in de Eastern Highlands. Wie hier vertoeft denk eerder te zijn toegekomen in de Schotse Hooglanden dan wel in het subtropische Zimbabwe. Deze Country Club neemt je terug mee in een oud Brits koloniaal verleden. Met 70 kamers is dit resort best groot te noemen, maar toch eerst er een gezellige intieme sfeer en heb je niet echt het gevoel dat er een drukte heerst, integendeel. Op het domein is tevens een 9 holes golfbaan en zoals de naam van het resort reeds doet vermoeden ook een groot meer, goed gevuld met forel. Verder bevinden zich op het domein ook een zwembad, tennisterreinen, volleybal en squashbanen. Buiten sport en ontspanning is er ook een gezellige cocktailbar en het Becks Restaurant, waar met regelmaat van de klok buffetten worden geserveerd en u tevens kan kiezen uit een a la carte menu. Troutbeck Resort ligt op een drietal uur rijden van de hoofdstad van Zimbabwe, Harare.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerDoucheTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Nyanga (Inyanga) (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen