GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Miombo Safari Camp

10kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Hwange Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Sharlene
1101.29 m | Lat:S 18° 37' 41" Long: E 26° 52' 22" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Miombo Safari Camp is zonder meer een van de mooiste privaat wildparken, gelegen nabij het Hwange Nationaal Park. Deze prive concessie ligt aan de oostelijke zijde van het park en niet eens gek ver weg van de beroemde Victoria Watervallen. Hwange Nationaal Park bestaat uit 14.651 vierkante kilometer natuurgebied in het noordwesten van Zimbabwe. Miombo Safari kamp bestaat reeds sinds 1993. het onderging onlangs nog een verbazingwekkende transformatie en renovatie, waardoor haar aantrekkingskracht alleen maar vergroot werd. Er zijn verschillende types van accommodatie waaruit gekozen kan worden. De meeste van hen staan op een verhoogd platform. Deze suites hebben een grote slaapkamer met een eigen en-suite badkamer.

Een van de vier verhoogde platforms is een bruidssuite, uitgerust met een groot bad en douche, alsook een eigen buitendouche. Elk van de vier suites zijn goed gescheiden om de privacy te waarborgen. Ze zijn zo gepositioneerd dat ze allemaal een schitterend uitzicht hebben op de waterput, een magneet voor heel wat diersoorten die tijdens de droge maanden op zoek zijn naar drinkwater. Er zijn ook twee standaard boomhutten. Deze wooneenheden zijn rustiek en niet van hetzelfde niveau als de suites. In plaats daarvan bieden ze iets minder luxe en geven ze een meer rustiek bush gevoel. Een van de boomhutten heeft een tweepersoonsbed, de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Beide hebben een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel met badmeubel. Ze hebben een eigen kluisje en elektrische ventilatoren. Deze twee boomhutten kijken uit op de waterput en zijn in uitstekende locatie voor het observeren van wild vanop je terras.

In aanvulling tot de suites zijn er vier klassieke rondavels met rieten dak, eveneens minder luxe, maar te allen tijde netjes verzorgd. Miombo Safari Camp is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen of tieners. Het kamp heeft een groot zwembad dat voor de nodige afkoeling zorgt tijdens de warme zomermaanden. Miombo Safari Camp biedt twee formules aan voor wat betreft de activiteiten. Een all-in formule of een formule waarin er meer flexibiliteit is voor de gasten om hun eigen keuzes te maken voorafgaand hun bezoek.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, lunch, diner (FB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Kinderen vanaf 4 tot 11 jaar aan 30% in een familiekamer. 
- Fully Inclusive (FI) omvat de overnachting, alle maaltijden, koffie en thee alsook gamedrives plus lokale drankjes en Wild Dog donatie. 
- Half Board (DBB) omvat de overnachting, ontbijt en diner, koffie en thee.
- Hwange National Park Gate Fee is niet inbegrepen en ter plekke te betalen (20 US$/dag).
- Alle onkosten, zoals extra activiteiten of van persoonlijke aard, moeten in US$ betaald worden. Er zijn geen kredietkaartfaciliteiten.


Maaltijden 2024:

- Ontbijt: 35 US$/pp
- Lunch: 25 US$/pp
- Avondmaal: 35 US$/pp

Activiteiten 2024:

- Morning/afternoon gamedrive (3u): 69 US$/pp
- Gamedrive volledige dag (7u) met picknicklunch: 131 US$/pp
- Gamedrive op prive-wildgebied (3u): 44 US$/pp
- Guided bush walk (3u): op aanvraag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembad

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

BosgebiedWildNationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen