GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kambaku River Sands

10kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Bryce and Nicola
457 m | Lat:S 24° 21' 56" Long: E 31° 15' 15" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Kambaku River Sands is net als haar grote broer Kambaku Safari Lodge gelegen in het beroemde Timbavati Private Game Reserve. Deze lodge ligt aan de oever van een droge rivierbeding waardoor dieren vrij kunnen bewegen in de open natuur en rond de lodge. Timbavati is trouwens ook op weg naar het Kruger Nationaal Park, waardoor het voor de wilde dieren nog veel makkelijker is om vrij te bewegen. De Suites in River Sands genieten heel veel privacy, unieke vergezichten en de mogelijkheid om wild te observeren vanop je terras. In de open leefruimte van het hoofdkamp bevinden zich twee open haarden, een zwembad, bar (met zicht op de waterput), een goed gevulde wijnbar en ook een eigen gym en luxe Spa met buitendouches. Alle kamers zijn zeer ruim en van alle moderne comfort voorzien. Denk daarbij maar aan gratis draadloos internet, thee- en koffie-eilandje, airconditioning en zeer ruime badkamer. Gasten worden van bij het begin tot het einde in de watten gelegd en niet alleen op vlak van comfort en het culinaire, maar ook met uitstekende gamedrives, onder begeleiding van een zeer ervaren gids/spoorzoeker, alsook zeer leerrijke voetsafari's.

In de jaren '70 van de twintigste eeuw werden in het Timbavati gebied witte leeuwen ontdekt, die onderwerp van gesprek waren in die tijd en zelfs de dag van vandaag nog een serieus gespreksitem zijn. Er zijn zelfs boeken over geschreven en documentaires over gemaakt. Wie geluk heeft kan deze zeldzame dieren op deze unieke plek waarnemen. Laat Kambaku River Sands alvast een goede uitvalsbasis zijn.

Opmerking: Kinderen +12 welkom. Prijs van de overnachting is inclusief drie game-activeiten (twee gamedrives, 1 bushwalk) Gamedrive snacks, Brunch, High Tea en avondmaal, alsook koffie en thee, lokale drankjes en bier. Niet inbegrepen is de toegang tot het Timbavati Reserve en Conservation Fees. Een privaat voertuig, mits beschikbaarheid.

Dagindeling Kambaku

Een typische dagindeling voor Kambaku is dat gasten arriveren tussen 13u en 14u en vrijwel meteen het middagmaal kunnen nuttigen. Vervolgens is er tijd om te rusten en rond 16u volgt High Tea met versnaperingen. Dan maakt u meteen kennis met uw ranger/spoorzoeker en na een half uur ben je vertrekkensklaar voor de gamedrive. Onderweg wordt er even halt gehouden voor een drankje en een hapje bij zonsondergang. Rond 20u ben je terug in het kamp en is er nog even de tijd om op te frissen. Vervolgens volgt het avondmaal in de boma bij het kampvuur.

De volgende ochtend word je vroeg gewekt en krijg je koffie en/of thee alvorens opnieuw op gamedrive te vertrekken. Afhankelijk van de hoeveelheid wild dat je onderweg ziet ben je tussen 9u en 9.30u terug in de lodge. Rond 10u is er tijd voor een uitgebreide brunch waarna het programma van daags voordien zich zal herhalen. Wie graag wil deelnemen aan de Bush Walk, kan dit ruilen voor een gamedrive, dit kan best vooraf besproken worden met het management of de ranger.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in