GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Strand Hotel

125kamers/units
Namibie | Erongo | Swakopmund Namibische eigenaar/uitbater(s): O&L Leisure Hotels
8.67 m | Lat:S 22° 40' 32" Long: E 14° 31' 21" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Op 9 oktober 2015 ging na zes jaar vertraging het gloednieuwe Strand Hotel in Swakopmund open. Wie het vroegere Strand Hotel nog gekend heeft zal nu helemaal verbaasd staan van de onmetelijke schoonheid van dit hedendaags, modern, luxueus hotel. Weg is het oubollig en zelfs lelijk ogend gebouw. Het mag duidelijk zijn dat de zes jaar die voorbij gingen niet alleen bedoeld waren om een planning te maken, maar om er zeker van te zijn dat datgene zou ondernomen worden, ook daadwerkelijk succes zal kennen. Er zijn alvast vijf verschillende kamertype's. Afhankelijk van ieders budget zal de ruimte van de kamers verschillen en heb je al dan niet het uitzicht op de Atlantische Oceaan. Standaard uitrusting van iedere kamer is alvast airconditioning, draadloos internet, satelliettelevisie, koffie- en theefaciliteiten, minibar, kluis en een badkamer met douche, en/of ligbad. Hierbij alvast een voorsmaakje van wat je van de keuken mag verwachten.

Brewer and Butcher

Brewer and Butcher is een mini-brouwerij en tevens een restaurant met bar en een eigen buitenterras (aan de Atlantische Oceaan), met biertuin. Hier kan gekozen worden uit een a la carte menu voor zowel middag- als avondmaal. De keuken is Duits en Namibisch geïnspireerd

Farmhouse Kitchen and Deli

Deze delicatessenzaak is tevens ook de plaats waar het ontbijt zal worden geserveerd, maar men kan er ook terecht voor een koffie of thee, frisdrank, lichte maaltijden, snacks, broodjes en nog heel wat ander lekkers

Ocean Cellar

Ocean Cellar is het visrestaurant en tevens een wijnbar. Het heeft eveneens een terras dat uitkijkt op de Atlantische Oceaan. Hier mag u verse visgerechten verwachten, alsook verse oesters, sushi en Sashami. Een uitgebreide wijnlijst is beschikbaar en wie liever een lichte snack wil, kan terecht bij de Seafood Bar. Anders geopend voor middag- en avondmaal.

Welwitchia Lounge

Wie wil genieten van een a la carte menu, een gezellige lobby lounge, bar of een terrasje met zicht op zee, kan terecht in de Welwitchia Lounge. Ook hier een brede keuze uit drankjes, gebak, patisserie, lichte maaltijden, broodjes en snacks.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
Kinderen van alle leeftijden welkom.
0-6 jaar, gratis indien ze de kamer delen met twee volwassenen. 7 tot 15 jaar aan 50% indien ze de kamer delen met twee volwassenen.
In de standaard kamer en in de luxury rooms: indien 1 volw. de kamer deelt met kinderen: van 0 tot 6 jaar: kinderen gratis . Van 7 tot 15 jaar aan 50%. Speciaal tarief voor de volwassene is hier van toepassing: standaard kamer: 2188R/nacht (2020: 2320 N$/pp) en Luxury room: 2385R (2020: 2529 N$/pp)/nacht

- Standard kamer (2): 1 of 2 kinderen 3-15 jaar in een slaapzetel
- Luxury (8): 1 kind 3 - 15 jaar in een slaapzetel
- Luxury (32): 1 of 2 kinderen 3-15 jaar in een slaapzetel
- Junior Suite (6): 1 of 2 kinderen 3-15 jaar in een slaapzetel
- Luxury Suite (2) 1 of 2 kinderen 3-15 jaar in een slaapzetel
Verschillende kamers hebben ook een tussendeur, waarbij de kinderen een eigen kamer genieten. Kinderen betalen dan 75% van het volwassenentarief.
Geen 3 volwassenen in 1 kamer mogelijk.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyConferentieruimteCreditcard faciliteitenBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in