GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Berit Country Home and Chapel

9kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Rustenburg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lauretta Maritz
1167.98 m | Lat:S 25° 46' 12" Long: E 27° 17' 21" check-in: 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Berit Country Home and Chapel, gelegen op een domein van bijna 3 hectare, ligt zowat 10 km ten zuiden van Rustenburg en biedt prachtig uitzicht over de Magaliesbergen. Spontane, gezellige en hartverwarmende gastvrijheid, dat is wat u hier mag verwachten. Alle kamers zijn zeer ruim en beschikken over een ensuite badkamer met douche en bad. Ook aan het moderne comfort is gedacht met onder andere satelliet televisie, airconditioning, minibar, koffie- en thee-eilandje en een kluisje. Het ontbijt is zeer verzorgd en alles wordt er aan gedaan om het de gasten naar hun zin te maken. Echt een adresje om te onthouden, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

TARIEVEN VOOR DE MAAND december 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Tijdens Pasen en Kerst geldt een supplement van 12% op het tarief, per persoon/nacht. Op vrijdagavond is er geen diner, lokale restaurants kunnen dan worden aanbevolen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijInternet toegangFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Rustig gelegen, fijn om eerste dagen "te wennen"

Eddy en Ida Van der Lende (18-10-2018)

onze accommodatiesin Rustenburg (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in